Konkrétan ilyen kérdést itt nem találtam (kereső), ezért is merem feltenni. Tudom, hogy mindenki arra esküszik, amit épp használ, de szeretném, ha megmondaná, miért azt használja, és szerinte mi jobb, vagy mi rosszabb benne, mint a másikban.
Mennyit ér az AVG-ben az Identity Protection?
2011. jan. 29. 13:14
1/6 anonim válasza:
Mindkettő jó. Neked kell kipróbálni, hogy a netezési szokásaidhoz melyik a megfelelőbb.
2011. jan. 29. 13:17
2/6 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van, azt hiszem, ez a tökéletes válasz :)
Feltettem, és pár órás tapasztalat + vizsgálatok után a vélemény: tele van reklámmal, de mögötte egész jól szuperál. Azt hiszem, egyelőre hagyom, mivel minden van benne, ami Avastban is, testre szabható, ellenőrizhető, ha kicsit macerásabb is visszakeresni benne pár dolgot, de valamit valamiért.
Nem tudom, csak az első indításnál lassítja-e be ennyire a gépet (utána teljesen normális a sebesség), vagy rendszer lesz-e belőle?
2011. jan. 29. 16:44
3/6 anonim válasza:
Az AVG Identity Protection nagyon sokat ér. Sok adatbázis alapján nem detektált kártevőt elfog - a viselkedési jegyeik alapján ismeri fel őket.
AVG-t rakj fel, szerintem.
Ráadásul sokkal kevésbé bugos, és kevésbé terheli a gépet. Legalább is, ha 64-bites rendszered van.
2011. jan. 29. 16:44
4/6 A kérdező kommentje:
32 bites rendszerem van, de már az első ellenőrzésen lekapcsolt 6 trójait, amit Avast szó nélkül felengedett (a rosszabb az, hogy a jó viselkedésvédelmű tűzfalam is), szóval kezdésnek nem rossz.
2011. jan. 29. 16:48
5/6 A kérdező kommentje:
Az indulás továbbra is lényegesen lassabb... de valamit valamiért.
2011. febr. 8. 21:31
6/6 anonim válasza:
Sokáig Avastot tartottam a legjobbnak, és legtestreszabhatóbbnak - amíg nem próbáltam az AVG-t. Persze mellette volt több más kalandozásom is, de végül nála kötöttem ki (Avasttal hasonló viszonyom volt, sokáig nem találtam nála jobb ingyeneset, ezért mindig visszatettem, most AVG-vel van ugyanez a helyzet, de azt hiszem, már nem akarom lecserélni). Igaz, az első néhány indulásnál kicsit lassú a gép, de idővel megszűnik ez a gond (ahogy gondolom te is látod). Főleg az Avast új verziója okozott nekem csalódást - hiába tettek bele sandboxot, továbbra is bugos, ahogy több más beépített cucc is benne, arról nem is beszélve, hogy mind felismerés, mind a viselkedésvédelem terén nagyságrendekkel elmarad az AVG mögött.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!