Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Miért nem reagál az egérre a...

Miért nem reagál az egérre a gépem? Olyan mintha egy 'láthatatlan' ablak lenne kinyitva.

Figyelt kérdés

Bocsesz, h. bután fogalmaztam, de amikor bekapcsolom a számitógépem, és rá kattintok egy ablakra, vagy programra, akkor azt meg nyitja, de már azon bellül hiába kattintok bárhová, az ablak széle elhalványul min amikor több fájlt nyitunk meg fél képernyőn, és az alatta lévők szine. csak úgy reagál, ha össze vissza nyomkodok mindent.

Milehet ez? vírus?

2011. jan. 19. 20:49
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

[link]

Futtattam, ezt is, ez is talált fertőzött fájlt, és most már jobb is a gépem.bár a netet még furcsán kezeli.

2011. jan. 21. 18:07
 12/13 A kérdező kommentje:
ég meg próbálom ezt is, de aha nem sikerül, akkor újra telepítetem. Amugy nem eredeti az xp rajt.
2011. jan. 21. 18:09
 13/13 anonim ***** válasza:

Akkor ne MSE-t!

AVG-t, vagy NOD32-t.

NOD32 újságos kódok:

[link]

2011. jan. 21. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!