Kinyomozható, hogy ki vagyok?
Figyelt kérdés
Megpróbálom röviden leírni a helyzetet.Facebook-on vagyok regisztrálva,és a barátnőm is.Akinek persze van férje.Ő is rajta van.Eléggé féltékeny,és mindig nézi a barátnőm üzenőfalát,és azt mondta,minden pasi ismerősét kinyomozza.Kérdésem:mit tudhat meg rólam emailcím alapján,stb.Ha nem itthonról jelentkezem be,van e jelentősége,stb.Törölni nem szeretném magam,légyszi ne ilyeneket írjatok válasznak...:)2011. jan. 19. 08:11
1/4 anonim válasza:
Hacsak nem szórtál szét magadról személyes adatokat, akkor nem, email cím alapján Ő, mint magánember soha a büdös életben nem fog tudni azonosítani. Persze, ha mondjuk céges email, az alapján már könnyebb.
Illetve én a helyedben rákeresnék a nevemre, amit facebookon kinn van, illetve esetleg telefonszámra, ezek alapján pusztán a google-val kinyomozható ki vagy. Ha ezeket az adatokat nem adtad meg, vagy sehol nem kotyogtad ki a személyes adataidat, akkor nem, nem fog tudni lenyomozni.
Teljesen mindegy, honnan jelentkezel be. IP cím alapján azonosítást csak a rendőrség kaphat, ha ő szerzi meg, akkor mehetsz perre :)
2/4 A kérdező kommentje:
Hát,vannak kapcsolatai a pasinak,azt tudom.Gondolom,azért ilyen magabiztos,és fenyegetőző a lánnyal..
2011. jan. 19. 08:35
3/4 anonim válasza:
A legjobb megoldás: Vedd el feleségül!
4/4 anonim válasza:
Ezek általában gyökerek az ilyenekhez, maximum városra lőhet be, az meg gondolom facebookon is kintvan. Ha név alapján megtalál pereld be, és valószínű rengeteget kaszálsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!