Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Szerintetek melyik a legjobb...

Szerintetek melyik a legjobb virusirtó?

Figyelt kérdés
2011. jan. 13. 15:33
 1/9 anonim ***** válasza:
AVAST! egyértelműen és toronymagasan, ráadásul ingyenes.
2011. jan. 13. 15:44
 2/9 anonim ***** válasza:

A legjobb, vagy a legjobb ingyenes?

A legjobb ingyenes egyértelműen az avast (hiába vannak nála jobb felismerésű irtók, vagy épp viselkedésvédelemmel rendelkezők, ez az, ahol minden tényleg egyben van, és Comodo tűzfallal tökéletesen kiegészítik egymást).

A legjobb fizetős: kaspersky, és ha már lúd, legyen kövér: Kaspersky Internet Security.

2011. jan. 13. 15:48
 3/9 anonim ***** válasza:
AVG 2011
2011. jan. 13. 19:21
 4/9 anonim válasza:
Szerintem is az AVG 2011, az avast az nem csinál semmit, bocs nekem nem csinált semmit :) ( vagyis de csökkentette a szabad memória méretét :D )
2011. jan. 17. 01:58
 5/9 anonim válasza:
Nekem az AVAST 4.8 Home Edition vált be. Szerintem toronymagasan jobb a többi ingyenesnél, nagyon ott van és egyáltalán nem foglal sok helyet, de megfogott eddig már olyanokat is, amik a kollégáim barátaim gépét tönkre vágták.
2011. jan. 17. 16:35
 6/9 anonim ***** válasza:
Én ezt használom: [link] nem fogja a gépet és nagyon figyel mindenre, sok mindentől megóvott már, igaz olyan dolgokat is kitörölt amit nem kellett volna de azokat utólag vissza tetettem vele és kivételeztette, jó progi, csend és nyugalom azóta, de ki mire esküszik ez is olyan.
2011. jan. 19. 05:34
 7/9 alf válasza:
én a "malvarebytes anti malware" - t használom, annak is az ingyenes verzióját. egyszer megmentette a gépemet egy újratelepítéstől, egy vírusokkal foglalkozó fórumon olvastam róla, és bevált.
2011. jan. 19. 13:13
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem nincs vírusírtóm, minek az? Nem jó semmire, csak eszi a procit meg a RAM-ot, meg különben is Lonuxra nem készül vírus
2011. jan. 25. 17:42
 9/9 anonim ***** válasza:
*Linux :D
2011. jan. 25. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!