Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogyan tudom meg akadályozni,...

Hogyan tudom meg akadályozni, hogy más lopja a netemet?

Figyelt kérdés

Van két gépem itthon; asztali és laptop. Az asztali gépemre a net kábelről jön. A laptopra rádiós routerről. Az utóbbi időben sokszor írta ki a laptopom, h. ip összeütközés van a rendszerben. Amikor belementem a router beállításaiba, akkor láttam, hogy a 2 gépen kívül még van bent egy harmadik is. Mondta több ismerősöm is, hogy le lehet kódolni a router-t, ill. hogy át lehet írni a jelszavát. És még, hogyan tudom megakadályozni, hogy hozzám férjenek. És még az is érdekelne, hogy hogyan tudja vki ezt levenni, ill. az hogy a közelemben lévő vki. lopja e. Gondolok itt szomszédra, ugyanis a rádióhullám miatt gondolok erre, h. ami jelet a router ad onnét hiénáskodik vki. Vagy tőlem távolabbi személy is lehet?

Segítségeteket előre is köszi. Boldog új évet.

2011. jan. 2. 09:36
1 2
 11/11 czibles ***** válasza:

ha nincsen rajta titkosítás, akkor elég azt rárakni máris nem tudnak belépni.

ha meg van rajta, és úgy léptekbe, feltörték a titkosítást, akkor meg a mac-cím szűrés semmit nem ér. első a mac-cím amit meglátsz. innentől kezdve meg már csak le kell klónozni...

2011. jan. 7. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!