Hogyan tudom meg akadályozni, hogy más lopja a netemet?
Van két gépem itthon; asztali és laptop. Az asztali gépemre a net kábelről jön. A laptopra rádiós routerről. Az utóbbi időben sokszor írta ki a laptopom, h. ip összeütközés van a rendszerben. Amikor belementem a router beállításaiba, akkor láttam, hogy a 2 gépen kívül még van bent egy harmadik is. Mondta több ismerősöm is, hogy le lehet kódolni a router-t, ill. hogy át lehet írni a jelszavát. És még, hogyan tudom megakadályozni, hogy hozzám férjenek. És még az is érdekelne, hogy hogyan tudja vki ezt levenni, ill. az hogy a közelemben lévő vki. lopja e. Gondolok itt szomszédra, ugyanis a rádióhullám miatt gondolok erre, h. ami jelet a router ad onnét hiénáskodik vki. Vagy tőlem távolabbi személy is lehet?
Segítségeteket előre is köszi. Boldog új évet.
ha nincsen rajta titkosítás, akkor elég azt rárakni máris nem tudnak belépni.
ha meg van rajta, és úgy léptekbe, feltörték a titkosítást, akkor meg a mac-cím szűrés semmit nem ér. első a mac-cím amit meglátsz. innentől kezdve meg már csak le kell klónozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!