Mi lehet a probléma a gépemmel? Többi lent.
Sziasztok!
Tegnap este óta van valami a gépemmel... letöltöttem egy programot amit a Downloads mappába mentett. Megakartam nyitni a mappát de lefagyott a gép. Újraindítottam és ismét lefagyott a mappa. Megnéztem a C meghajtót és FOLYAMATOSAN CSÖKKEN A SZABAD HELYEM! Ahányszor megpróbálom nyitni a mappát lefagy, és kb 2 gigát lefoglal magától a gép... Ráadásul a Felhasználó mappába sem enged be... ott is lefagy. Windows Vistam van. Ez most mi lehet? Aki tud kérem segítsen!
XP-re szavazok... de inkább Linuxra :)
11 éve használok linuxot - egyetlen vírusom se volt soha. Rendszerfagyás talán kétszer, de akkor sem történt semmi baj. Bootoláskor automatikusan javított (és JÓL!) mindent.
Ha csak irodai célokra kell, akkor akár linux is lehet. Nekem a Fedora a kedvencem, az Ubuntu meg akkor jó, ha az egész linux témához gőzöd sincs.
Ha játékra, komolyabb multimédiás dolgokra is kell, akkor egyértelműen Win7 x64.
Szia!
Megoldódott a probléma az által, hogy újratelepítettem a windowst. Mikor elkészült meghökkenve láttam hogy ugyan olyan kevés a helyem, sőt már megint csökkent. Megnéztem a c meghajtón a lemezkarbantartót, és ott rábukkantam egy ilyenre hogy régi windows-fájlok.. ez kb 29 giga fájl volt. Ilyen lehetőség nem volt az előző windowson, így gyorsan töröltem is, és hála már mindn rendben megy. A vírusírtóm hamiskódos de 30 napig mindig frisseli magát... és minden nap. Köszönöm mindenkinek aki segített!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!