Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Mi lehet a probléma a gépemmel...

Mi lehet a probléma a gépemmel? Többi lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tegnap este óta van valami a gépemmel... letöltöttem egy programot amit a Downloads mappába mentett. Megakartam nyitni a mappát de lefagyott a gép. Újraindítottam és ismét lefagyott a mappa. Megnéztem a C meghajtót és FOLYAMATOSAN CSÖKKEN A SZABAD HELYEM! Ahányszor megpróbálom nyitni a mappát lefagy, és kb 2 gigát lefoglal magától a gép... Ráadásul a Felhasználó mappába sem enged be... ott is lefagy. Windows Vistam van. Ez most mi lehet? Aki tud kérem segítsen!

2010. dec. 31. 13:06
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Most épp futtatom azt az új winfos vírusírtót teljes ellenőrzéssel, remélem megoldódik vmi :S
2010. dec. 31. 13:49
 12/17 anonim ***** válasza:
XP-re szavazok.
2010. dec. 31. 13:52
 13/17 anonim ***** válasza:

XP-re szavazok... de inkább Linuxra :)

11 éve használok linuxot - egyetlen vírusom se volt soha. Rendszerfagyás talán kétszer, de akkor sem történt semmi baj. Bootoláskor automatikusan javított (és JÓL!) mindent.

2010. dec. 31. 13:54
 14/17 anonim ***** válasza:

Ha csak irodai célokra kell, akkor akár linux is lehet. Nekem a Fedora a kedvencem, az Ubuntu meg akkor jó, ha az egész linux témához gőzöd sincs.

Ha játékra, komolyabb multimédiás dolgokra is kell, akkor egyértelműen Win7 x64.

2010. dec. 31. 14:03
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor a win7 lesz =/ bár nekem egyszer volt de az is tönkrement kb fél év után... hát akkor adok neki mégegy esélyt =)
2010. dec. 31. 14:05
 16/17 anonim ***** válasza:
Csak tanulságként: ne használd a Download mappát, úgy állítsd be pl. a Firefox-ot, hogy az Asztalra mentsen. Bármi van, itt könnyen megszabadulhatsz a fertőzött vacaktól. És letöltés után futtasd le rajta a vírusirtót, biztos, ami biztos (jobb egérgomb). Az ESS-ed fizetős vagy hamis kódos? Alapból a valódi se tudja használni pl. a kiterjesztett heurisztikát. Mindenképpen be kell állítani jó erősre és a tűzfalát is. Nálam nem jutott be semmi egy év alatt.
2010. dec. 31. 18:19
 17/17 A kérdező kommentje:

Szia!

Megoldódott a probléma az által, hogy újratelepítettem a windowst. Mikor elkészült meghökkenve láttam hogy ugyan olyan kevés a helyem, sőt már megint csökkent. Megnéztem a c meghajtón a lemezkarbantartót, és ott rábukkantam egy ilyenre hogy régi windows-fájlok.. ez kb 29 giga fájl volt. Ilyen lehetőség nem volt az előző windowson, így gyorsan töröltem is, és hála már mindn rendben megy. A vírusírtóm hamiskódos de 30 napig mindig frisseli magát... és minden nap. Köszönöm mindenkinek aki segített!

2010. dec. 31. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!