Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Ez lehetséges szerintetek?

Ez lehetséges szerintetek?

Figyelt kérdés

A csajszi kiírta oldalra, hogy lopárgátló van rajta... Lehetséges, vagy csak villogni akar?

http//midnightlove-ejfeliszerelem9.blogspot.com

Amúgy szerintem borzalmas a háttér.

2010. dec. 29. 19:49
 1/8 anonim ***** válasza:

kamu

amúgy meg nézd meg: pszintia1996@freemail.hu

majd pont valami 14 éves kis pics@ fog ilyet csinálni.

2010. dec. 29. 19:55
 2/8 anonim ***** válasza:

Förtelmes az oldal.

Olyan lehetséges, hogy a képek kihasználják egyes programok biztonsági réseit, és valamilyen "buffer overrun" módszerrel futtatnak valamilyen kódot. Több médialejátszó programban is voltak már hasonló biztonsági rések. De ez inkább csak hipotetikus lehetőség.

Szöveg másolása esetén kizárt, hacsak nem a html forrást másolod, mert abban lehet valamilyen szkript.

Ezzel együtt ez a "Vigyázat! Házőrző egyszarvú!" klasszikus esete.

2010. dec. 29. 19:56
 3/8 A kérdező kommentje:
Én 15 vagyok, lány, de ha nagyon akarnám (és lenne rá akaratom, hogy szétcs*sszem a gépem, miközbe csinálom), bár hosszú időbe telne, és nem is lenne rá valszeg módszer, meg tudnám csinálni.
2010. dec. 29. 20:11
 4/8 anonim ***** válasza:
Egy mondatban állítottál valamit, és megcáfoltad azt. Nem rossz :D
2010. dec. 29. 20:15
 5/8 A kérdező kommentje:
Tudom, mert én is kételkedem abban, hogy létezik ilyen. :) Bár kártékony weboldalakra mutató képet könnyű csinálni, csak keresni kell egy olyat. :) Egyébként érdekel a számítástechnika, mert rengeteget cseszkedtem a nyáron a géppel apám miatt.
2010. dec. 29. 20:21
 6/8 Edus:) ***** válasza:
létezik ilyen de nem ennél a kislánynál:)
2010. dec. 29. 22:31
 7/8 A kérdező kommentje:
Közbe kiderült, hogy ezt a lopásgátlót másolta valahonnan, és pont azt a szöveget adta meg.
2010. dec. 30. 16:04
 8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon komoly... Nézzetek fel ide, és kattintsatok a jobbklikkre egy képnél... [link]
2010. dec. 30. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!