Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Microsoft Security Essentials...

Microsoft Security Essentials vélemények?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy kérdezték már, de nem győztek meg a válaszok se mellette, se ellene. Most Avast 5 free van fent Comodo tűzfallal + Ad-Aware free, és egyre jobban gondolkodom, hogy megérné-e kipróbálni MSÉt. Egyetemi gépeken is az van fent, szóval feltételezem, hogy jól szuperál, de olyan dolgok érdekelnének, mint:

- Milyen a tűzfala? Ha abból nem kérek, egyszerű kilőni? Mert Comodo-tól nem szívesen válnék meg, csak, ha MSE minden téren übereli azt.

- Hálózatvédelme van? Ha van, milyen? Mert csak az tart még mindig Avast mellett.

- Ad-Aware-al mennyire fér össze?

Azt tudom, hogy jobb a felismerése, és nagyon sokan dicsérik, konkrét rosszat én még nem hallottam róla... Mennyire érné meg váltani?

Ja, és igen, eredeti windows.

2010. dec. 22. 15:37
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

Állítólag véd a hálózati exploitok ellen, ami, ha jól értelmezem, olyan, mint az avast! hálózatvédelme, csak URL blokkoló nélkül.

Te vagy 84%-os egyébként? ;)

Amúgy szerintem ezek ellen az exploitok ellen nem hinném, hogy fontos a védelem. Egyik tűzfal se foglalkozik velük... Vajon miért?

2010. dec. 22. 16:41
 2/21 anonim ***** válasza:
Én nem tudok vélemyényt nyilvánítani, mivel nekem a (kedves) szerelő srác nem eredetit tett fel, és volt pofája ezért még 500 forintot elkérni, és valami vírusra fogni, mikor elcsesződött a gép amiatt. (Szerelőt váltottam, a mostani nagyon rendes, még házhoz is jön :D) Hát mivel sokan ajánlják, biztos jó. Nekem marad az avast azért.
2010. dec. 22. 17:28
 3/21 anonim ***** válasza:
Mióta létezik a MSE-ból "nem eredeti"?? Jééézusom,akit így vesznek le pénzzel,az meg is érdemli.
2010. dec. 22. 18:28
 4/21 anonim ***** válasza:
Nem, nem! nekem a windows nem eredeti, és az b@szódott el. soha nem is volt mse-m. arra mondták, hogy vírus, hogy folyton elment a háttér, meg kiírta, hogy lehetséges, hogy szoftverhamisítás áldozatává vált.
2010. dec. 22. 20:33
 5/21 anonim ***** válasza:
megbízható (jó beállítással!) de kicsit visszafogja a böngésző sebességét!
2010. dec. 22. 20:34
 6/21 A kérdező kommentje:

Még mindig nem billent egy irányba a mérleg nyelve :)

Várom még a válaszokat, véleményeket, az eddigieket köszi.

2010. dec. 23. 12:31
 7/21 anonim ***** válasza:
Tedd fel nyugodtan,jó kis cucc az....A Microsoft tán csak nem gyárt sz@rt.De ha szted mégis,akkor használj linuxot.
2010. dec. 23. 14:56
 8/21 A kérdező kommentje:
Van Linuxom, csak épp windows alatt kéne programozni... Végső soron rosszat még nem hallottam róla, ezért gondolkodok, hogy ki kéne próbálni, meg ugye ingyenes is... Csak érdekelne, a többihez képest kiemelkedően jó-e valamiben, mi a konkrét erőssége?
2010. dec. 23. 19:32
 9/21 anonim ***** válasza:

[link]

VÉLEMÉNYEK A SZOFTVERRŐL... talán meggyőznek a felhasználók!

(direkt nem teszt oldalakat ajánlok, "mivel minden szentnek, maga fele hajlik a keze", de ha még is érdekelne, egy a sok közül: [link]

2010. dec. 23. 20:57
 10/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm, pont ilyet kerestem! A felhasználók válaszai tényleg meggyőztek, csak nem arról, amiről kellett volna ^^ Egyszer talán kipróbálom, lehet, hogy nekem pont be fog jönni :)
2010. dec. 24. 02:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!