Microsoft Security Essentials vélemények?
Tudom, hogy kérdezték már, de nem győztek meg a válaszok se mellette, se ellene. Most Avast 5 free van fent Comodo tűzfallal + Ad-Aware free, és egyre jobban gondolkodom, hogy megérné-e kipróbálni MSÉt. Egyetemi gépeken is az van fent, szóval feltételezem, hogy jól szuperál, de olyan dolgok érdekelnének, mint:
- Milyen a tűzfala? Ha abból nem kérek, egyszerű kilőni? Mert Comodo-tól nem szívesen válnék meg, csak, ha MSE minden téren übereli azt.
- Hálózatvédelme van? Ha van, milyen? Mert csak az tart még mindig Avast mellett.
- Ad-Aware-al mennyire fér össze?
Azt tudom, hogy jobb a felismerése, és nagyon sokan dicsérik, konkrét rosszat én még nem hallottam róla... Mennyire érné meg váltani?
Ja, és igen, eredeti windows.
Állítólag véd a hálózati exploitok ellen, ami, ha jól értelmezem, olyan, mint az avast! hálózatvédelme, csak URL blokkoló nélkül.
Te vagy 84%-os egyébként? ;)
Amúgy szerintem ezek ellen az exploitok ellen nem hinném, hogy fontos a védelem. Egyik tűzfal se foglalkozik velük... Vajon miért?
Még mindig nem billent egy irányba a mérleg nyelve :)
Várom még a válaszokat, véleményeket, az eddigieket köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!