Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Ez téves vagy valós riasztás...

Ez téves vagy valós riasztás az F-Secure-tól?

Figyelt kérdés
Van egy telefonos játék, Santa's Tower Bloxx amit nagyon szeretek. A régi mobilomon volt meg de az tönkrement és vettem egy újat. Most le szeretném tölteni a játékot de akárhonnan töltöm le az F-Secure egy Riskware:Java/SmsSend.Gen!A nevű vírust észlel. Ez állítólag smseket küldözget mindenhova helyettem. Ez igazi riasztás? Ha ráraknám a telefonomra és elindítanám akkor tényleg megfertőzné? Köszi a segítséget.
2010. dec. 19. 19:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha az f mondja biztos úgy van. Én nem kockáztatnék. Vagy nem tudod esetleg elemzésre küldeni?
2010. dec. 19. 19:15
 2/7 A kérdező kommentje:
De. Beküldtem a VirusTotal-ra. Egyik vírusirtó sem észlelt semmit csak ez az egy...
2010. dec. 19. 19:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát ez egy fránya EMELT díjas SMS küldő bibasz lett volna ha felrakod a telódra.
2010. dec. 22. 09:33
 4/7 anonim ***** válasza:
csak ez az egy jelezte..én nem tudom,lehet hamis,de Riskware:Java/SmsSend.Gen! nekem ugy tünik smseket küldözgetne tudtod nélkül,és szépen levenné a pénzed..probáld máshol letölteni,pl 4shared.com :)
2010. dec. 22. 10:48
 5/7 anonim ***** válasza:
tessék :-) *****

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. dec. 22. 10:49
 6/7 anonim ***** válasza:

na megint én xD ezt töltsd le:

virustotal analízis:

[link]

;)

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. dec. 22. 10:57
 7/7 A kérdező kommentje:
Bizony ez nem fertőzött meg a telefonon sem működik: Santa's Tower Bloxx már fut. Nincs mit megjeleníteni.
2010. dec. 23. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!