Melyiket választanátok?
Tudom, hogy ezer ilyen kérdés van.
Az a baj, hogy eléggé ismerem a vírusirtókat. Egy csomót tudnék felsorolni. Fórumokon is ott vagyok. Egy csomó vírusirtót fel tudnék sorolni, de nem tudom, melyiket válasszam.
Ingyenes vagy újságos kódos jöhet szóba.
Cr@ck-elni, w@rezolni nem akarom.
AVG vagy COMODO vagy NOD32 vagy Avira vagy esetleg ezekkel egy színvonalon levő?
Ad-Aware-t és Comodo-t használok Avast mellett (+MBAM takarítás), és igen, mindent ezek fognak meg. De mivel digis netem van, és ötpercenként kapok exploitot, az avastot csak a hálózatvédelme miatt használom még mindig, mert az tényleg jó.
Megjegyzem, hogy MBAM-nek nincs mit takarítani...
84%-os: téged ismerlek :) Persze csak Gyakorikérdések.hu-ról. Mindig leírod, mit használsz, és hogy az avast nem válik be. :) Mondjuk én is mindehova u.azt írom, nem is nagyon tudnék mást. :)
78%: Egy dolog, hogy ha a felhasználó h*lye, IE6, nem telepít frissítéseket, nem nézi meg, honnan szerzi be az illegális dolgait, stb, akkor vírusos lesz a gépe. Egy másik dolog, hogy a vírusirtója észreveszi-e a nagyját, és kiirtja, vagy átengedi - mint az avast, ami kb. mindent átenged
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!