Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Melyiket választanátok?

Melyiket választanátok?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ezer ilyen kérdés van.

Az a baj, hogy eléggé ismerem a vírusirtókat. Egy csomót tudnék felsorolni. Fórumokon is ott vagyok. Egy csomó vírusirtót fel tudnék sorolni, de nem tudom, melyiket válasszam.

Ingyenes vagy újságos kódos jöhet szóba.

Cr@ck-elni, w@rezolni nem akarom.

AVG vagy COMODO vagy NOD32 vagy Avira vagy esetleg ezekkel egy színvonalon levő?

2010. dec. 19. 00:10
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Ad-Aware-t és Comodo-t használok Avast mellett (+MBAM takarítás), és igen, mindent ezek fognak meg. De mivel digis netem van, és ötpercenként kapok exploitot, az avastot csak a hálózatvédelme miatt használom még mindig, mert az tényleg jó.

Megjegyzem, hogy MBAM-nek nincs mit takarítani...

2010. dec. 19. 14:06
 12/26 A kérdező kommentje:

84%-os: téged ismerlek :) Persze csak Gyakorikérdések.hu-ról. Mindig leírod, mit használsz, és hogy az avast nem válik be. :) Mondjuk én is mindehova u.azt írom, nem is nagyon tudnék mást. :)

78%: Egy dolog, hogy ha a felhasználó h*lye, IE6, nem telepít frissítéseket, nem nézi meg, honnan szerzi be az illegális dolgait, stb, akkor vírusos lesz a gépe. Egy másik dolog, hogy a vírusirtója észreveszi-e a nagyját, és kiirtja, vagy átengedi - mint az avast, ami kb. mindent átenged

2010. dec. 19. 16:38
 13/26 A kérdező kommentje:
aszinkronforgogep: Te miért nem használsz másik vírusirtót? Ha már úgyis a COMODO Defense+ fogja a vírusokat a vírusirtód helyett.
2010. dec. 19. 16:39
 14/26 A kérdező kommentje:
78%-oshoz még egy kérdés: Te mit használsz és mit javasolsz? :)
2010. dec. 19. 16:39
 15/26 A kérdező kommentje:
78% HELYETT 91%, összekevertem, BOCSÁNAT! :) Tévedtem! :) Összekevertelek titeket.
2010. dec. 19. 16:40
 16/26 anonim ***** válasza:
en a linuxot valasztottam. 15 eve nem volt virusom.
2010. dec. 20. 11:24
 17/26 anonim ***** válasza:
Avast4ever
2010. dec. 22. 11:04
 18/26 anonim ***** válasza:
comodot honnan lehet leszedni magyarul és a legújabbat?
2010. dec. 23. 01:49
 19/26 anonim ***** válasza:
Avastot használok, mert nekem az avg nem fogta meg a fertőzéseket. (milyen csoda, én az avg-re panaszkodom)
2010. dec. 23. 09:22
 20/26 anonim ***** válasza:
Én meg direkt meghagytam egy vírust egy adathordozón és csak az Avast ismerte fel! Még a 13e ft-os Norton sem reagált rá!
2010. dec. 23. 09:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!