Milyen virusom lehet most?

Futtass le egy full system scan-t bootoláskor. Ha nem talál semmit és mégis feljön, akkor rootkit-ed van amit nagyon nehéz eltávolítani, egyszerűbb újrahúzni a windowst.
Ez a warning virus detected ugye nem egy böngészőablakban jelenik meg? Mert ha igen, akkor csak egy hülye reklám.

hello
avast-al megpróbáltad már az ütemzett indításkori keresést? hátha az segít..

Szia!
Első válaszoló vagyok. Az antivírus 2009 nem vírusírtó, hanem önmaga is egy vírus, úgyhogy az, amikor letöltötted egy elég nagy hiba volt.
Eltávolítása:
Sok szerencsét!

Hát,nem akarlak elkeseríteni,de most már az a legegyszerűbb,ha újrarakod a windowst.Ha nem teszed ezt meg,akkor:
Először is el kell távolítanod ezt az ál-antivírust,ami maga is egy vírus.Utána mivel az igazi védelmi szoftvereid nem találtak semmit,azokat is le kell szedned.Nod 32 és avast egyébként nem is lehetett volna fenn egyszerre,mert mindkettő antivírus.(Spyware terminator mindkettővel jól megfér,mert az más jellegű védelmi szoftver).Legközelebb csak az egyiket használd,én az avastot javaslom.Mivel a rendszered már fertőzött valszeg hiába próbálkozol másik antivírussal.A kaspersky a gyártója szerint fertőzött rendszerre is telepíthatő.Leszeded a próbaverzióját,telepíted.Végigfuttatod.Lehet,hogy órák kérdése.Közel sem biztos,hogy segíteni fog.Közben meg már ott tartasz,hogy ennyi idő alatt vadiúj oprendszered lehetne.
Máskor jobban nézd meg,hogy mit töltesz le,milyen oldalakon mászkálsz.Nem hiszem,hogy a hírek olvasása közben szedted be ezt a kis g.cit.Az ilyen vírusok legtöbbször feltört progikhoz vannak mellékelve ajándékként.Ha crackelt progit szedsz le,akkor azt olyan helyről tedd,ami biztonságos.Vagy olvasd el először a hozzá fűzött commenteket.Persze így is megszívhatod,de nem olyan valószínű.Nem tudom,mikor raktad utoljára újra a géped,időnként egyébként is tanácsos...Ha végleges megoldást akarsz vírusok ellen,akkor pedig használj linuxot.
Bocs,nem kioktatni akarlak,ez csak néhány jó tanács volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!