Hogyan lehetne eltávolítani egy Alureon H típusú vírust?
Figyelt kérdés
2010. dec. 2. 17:55
11/14 anonim válasza:
Azóta ez a site el sem érhető. Szerintem vegyél egy helyesírási szótárt mert viccesen sok hibával nehéz lesz ám az érettségi magyarból.
12/14 stell-1 válasza:
igen, evvel is sokakat találkozom, ha mar nincsen érvelés tudás, akkor jön a helyes írásom,
sajnos ez van nálatok Magyarországon, számítástechnika kérdésekben/Nekem, a főrumónkőn [link]
eszembe se jutna valakit kritizálni a helyes írása miatt, ha problémája van és segítséget keres, meg nem is szabad..Nem lehet mindenki, költő,
13/14 anonim válasza:
Na már megbocsáss, de azért had várjam már el, hogy legalább az anyanyelveden tudj 5 értelmes magyar mondatot összerakni amiben nincsen hiba. Hát alig értem, amit írsz. Mellesleg ez a téma már túl lett tárgyalva.
14/14 stell-1 válasza:
Ha egy kicsit olvastad volna amit írtam, akkor tudnád hogy a magyar nyelv, nem az anya nyelvem.nézd itt az Avataromat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!