Style xp-t ingyen letölthetek? Nem fogok panaszt okozni a gépen? "korlátlan" időre szól az ingyenes, vagyis nem változik vissza? és csak a külalakt változtatja meg?
én ugy csinaltam, hogy letoltottem, es mivel sehogy se tudtam kiirtani, kiszedtem mindenhonnan, ahova beette magát a kis piszok.. a fura, hogy azóta is az akkor beallitott theme maradt meg, nem jott vissza az eredeti, de ennek inkabb orulok :D
csomoan kerdik, hogy "windowst hasznalsz"? mert nem ugy nez ki.
arra szamits, hogy ha kiszeded, hogy automatikusan induljon, amikor elinditod, visszaallitja magat, meg ilyen apro hulyesegei voltak, ami miatt leszedtem.. kulonben tok jó "jatek"
Na de ingyenes? nem csak amolyan próbaverziós, hogy x idő után már fizetni kell érte? mert nekem egyszer eltűnt, és kiirta h 19,50-ért tudom tovább igénybe venni a szolgáltatást.
Viszont a neten úgy látom, h ingyenes. Szóval nem értem.
elso vagyok
én a teherautóról leesett verziót használtam, és ha nem azt hasznaltam volna, akkor se jelzett volna, mert csak felraktam egy nekem tetsző témát, aztan a nyomát is eltuntettem :D
(gyakorlatilag felulirtam az eredetit a nekem tetszovel)
ilyet nem illik irni, de vagy vedd meg, vagy hasznald te is a teherautorol leesett valtozatot.
De van.És serial-t is lehet keresni hozzá az adót programhoz a netten...
Nekem is style xp van már mióta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!