Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Ha spyware terminator van a...

Ha spyware terminator van a gépemen, akkor az avast fölösleges?

Figyelt kérdés
Én ugy tudtam, hogy az egyik kémprogram figyelő, a másik virusirtó, de egy korábbi válaszból arra következtetek, hogy a spyw. mindkettőt tudja. Mi az igazság?
2008. jan. 13. 13:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Mind a kettőt figyeli, de nem megbízható!

És a kettő elégg lassítja a gépet! Főleg az Avast.

Én inkább a McAfee-t tettem föl helyette.

Akkor használd ha van tört verziód! Nekem ez bevált.

Spyware helyett pedig jó lehet a Spyboot is, ennek van rezidens figyelője. Nekem észrevehetően gyorsabb lett a csere után a rendszer!

Sok sikert.

2008. jan. 13. 13:24
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
a spyware terminator nem vírusírtó, hanem kémprogram írtó, mint ahogy a neve is elárulja. (viszont több alverziója is van, amik kicsit mást is tudnak, nem tudom neked pontosan melyik van meg). az avast pedig nem kémprogramírtó, hanem vírusírtó. van az avastnak is hálózatfigyelő szolgáltatása, de nem ez a fő funkciója. az, hogy a gépet lassítja-e, sok mindentől függ, nem feltétlenül a típustól. jómagam kész vagyok feláldozni némi kis sebességet a biztonságért. én azt ajánlanám, legyen spyware és vírusírtód is, de mindig legyen frissítve. nekem speciel pont avast, és spw terminátor dolgozik együtt a gépemen, és a tapasztalat azt mondatja, hogy bevált. majdnem 1 év alatt csak 1 kémprogi és 2 vírus jött be, de egyből lekapcsolták. személy szerint én nem szeretem az olyan dolgokat, amik papíron mindent tudnak, mert azok semmit sem tudnak igazán (lásd 4 évszakos gumik) azt tanácsolom, használd azt, ami neked bejön. ha mástól kérsz tanácsot, mindenki azt fogja javasolni, ami neki bevált, de különbözőek vagyunk...
2008. jan. 13. 14:11
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

amugy a spyware felajánla az első inditásnál, hogy mire szeretnéd használni jelöld be mind ketőtt, hogy virus és kém program írtás és letöltinek a saját virus írtód...

kb. ennyi itt

Üdv.: Vista

2008. jan. 13. 18:00
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
en a masodika valasz irojaval ertek 1-et!a macaffe meg csak ellenorzni az oldalakat hogy van-e rajta virus vagy kemprogram(aware)!a mcaffe nem csinal semmit!;)
2008. júl. 22. 20:44
 5/6 anonim ***** válasza:
66%
bocs spyware-t akartam irni!
2008. júl. 22. 20:53
 6/6 anonim válasza:
100%

A helyzet az, hogy az egész megközelítés rossz. Ugyanis inkább arra kell törekedni, hogy elkerüld azokat a webhelyeket amik fertőzöttek, direkt arra specializált lapok vannak, hogy települjenek fel férgek a lapodra pl ilyen lehet a www.ghisler.com cím elgépelése, úgy emlékszem ha r helyett véletlen t-t ütsz le... onnantól fáklyás menet!

Egyébként én ajánlom az Avastot és a Spyware Terminator kettőst de ez egy jó 60%-os védelmet jelent, ennél többe ne is áltassa magát senki!

+ba javaslom a Firefox használatát ABP-vel és No Scriptel, így már valamelyest meglehet úszni, de ha nem frissíted a windows-t nem frissíted a drivereket akkor is be tud jutni valami!

2009. okt. 23. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!