Ha spyware terminator van a gépemen, akkor az avast fölösleges?
Mind a kettőt figyeli, de nem megbízható!
És a kettő elégg lassítja a gépet! Főleg az Avast.
Én inkább a McAfee-t tettem föl helyette.
Akkor használd ha van tört verziód! Nekem ez bevált.
Spyware helyett pedig jó lehet a Spyboot is, ennek van rezidens figyelője. Nekem észrevehetően gyorsabb lett a csere után a rendszer!
Sok sikert.
amugy a spyware felajánla az első inditásnál, hogy mire szeretnéd használni jelöld be mind ketőtt, hogy virus és kém program írtás és letöltinek a saját virus írtód...
kb. ennyi itt
Üdv.: Vista
A helyzet az, hogy az egész megközelítés rossz. Ugyanis inkább arra kell törekedni, hogy elkerüld azokat a webhelyeket amik fertőzöttek, direkt arra specializált lapok vannak, hogy települjenek fel férgek a lapodra pl ilyen lehet a www.ghisler.com cím elgépelése, úgy emlékszem ha r helyett véletlen t-t ütsz le... onnantól fáklyás menet!
Egyébként én ajánlom az Avastot és a Spyware Terminator kettőst de ez egy jó 60%-os védelmet jelent, ennél többe ne is áltassa magát senki!
+ba javaslom a Firefox használatát ABP-vel és No Scriptel, így már valamelyest meglehet úszni, de ha nem frissíted a windows-t nem frissíted a drivereket akkor is be tud jutni valami!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!