AVG 2011-hez telepítőkód?
Figyelt kérdés
AVG 2011-hez van valakinek telepítőkódja?? Légyszives írjátok meg, sürgős lenne !! Előre is köszönöm.2010. nov. 15. 15:09
1/3 anonim válasza:
Igen, bizonyára sok embernek van kódja. De nem értem, hogy miért írnák le neked. Hiába kéred szépen, meg mondod, hogy sürgős, a pénz az pénz, és nem úgy ismerem honfitársaimat akiknek beleférne egy-egy eredeti AVG serial. Mégha szépen kérted is... Ha meg hamisat akarsz, az meg neked is ugyanannyi idő kikeresni. Van egy ilyen király oldal, nem tudom, hogy hallottál-e róla: [link] Minden megtalálható benne amire neked szükséged lehet.
Nincs mit!
2/3 anonim válasza:
Menj fel avg oldalára, csengesd ki nekik a vírusírtó árát 1 évre, és ők is meg fogják adni neked. Ha ez nem tetszik, használj ingyeneset...
3/3 anonim válasza:
Hát ha tudnál értelmeset kérdezni, talán írtam is volna. Avg... Ez kb. olyan mintha a forgalmiba csak az lenne be írva, hogy suzuki típus nélkül. Hogy írna bárki is bármit amikor azt se tudjuk pontosan mihez kell. Egyébként meg válts valami normálisra ne azt a fost használd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!