Microsoft miért ilyen szigorú a Windows 11-nél? Processzorom nem támogatott és nincs TPM 2.0 a gépemen. Ilyenkor mit kell csinálni? Új gépet nem szeretnék venni.
Figyelt kérdés
jan. 25. 14:53
11/38 anonim válasza:
iot ltsc , ltsc nem otthoni használatra tervezték.Iot 10 év , ltsc 5 év
12/38 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :)
jan. 25. 18:53
13/38 anonim válasza:
Windows 10 IOT LTSC nem jó ?
De , egy próbát megér.
Mivel ez az oldal nem hivatalos microsoft oldal , fennálhat a veszélye , hogy nem biztonságos a használata.Én ezt még nem próbáltam.
14/38 A kérdező kommentje:
Honnan tudom letölteni hivatalosan?
jan. 25. 18:59
15/38 anonim válasza:
16/38 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :)
jan. 25. 19:03
17/38 anonim válasza:
18/38 anonim válasza:
Az "evaluation" szó jelentése "értékelés" vagy "próbaidőszak". A Microsoft Evaluation Center-en elérhető szoftverek esetében ez azt jelenti, hogy a letöltött szoftver egy időkorlátos próbaverzió, amelyet ingyenesen használhatsz egy meghatározott ideig (általában 90 napig). Ez lehetőséget ad arra, hogy kipróbáld a szoftvert, és eldöntsd, hogy megfelel-e az igényeidnek, mielőtt megvásárolnád a teljes verziót.Ezt találtam.
19/38 A kérdező kommentje:
17: Sajnos 404 hibát ír ki.
jan. 25. 19:15
20/38 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!