A Windows 10-es frissítő program azt írja hogy a processzor nem támogatott pedig szerintem megfelel a követelményeknek. Szerintetek mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
CPU:Intel Core i5 M560 2 magos 2,67GHz2015. jún. 21. 12:37
2/8 A kérdező kommentje:
Mint ahogy fent is írtam a követelményeknek megfelel szóval nem értem hogy mi lehet a baja.
2015. jún. 22. 10:40
3/8 anonim válasza:
Nem csak a követelményeket kell nézni.Ez a gyártótól is függ hogy add -e ki ehez a típushoz driver-t vagy nem.Ez azért van hogy mindenki vegyen újabbat az újabb rendszerhez.
4/8 A kérdező kommentje:
Értem, és van rá esély hogy mondjuk a win7-es driverrel működik?
2015. jún. 23. 21:12
5/8 anonim válasza:
Nem támogatja. Ne erőltesd rá a rendszert, mert nem fog normálisan működni.
6/8 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat akkor inkább hagyom.
2015. jún. 24. 11:51
7/8 anonim válasza:
basszus miféle baromság ez!!! Intel processzort nem támogat a windows? ráadásul egy i5-öst? WTF?! a felhasználók 30-40%-nak intel processzora van akkor most senki nem tudja majd használni?
nekem intel G2020nál írja ki egyébként ezt..de agyamat eldobom.. tényleg sürgősen valami más OS után kell nézni
8/8 A kérdező kommentje:
Azóta már felraktam a win10 et és tökéletesen működik hiba nélkül gondolom csak rosszul irta ki a program h nem támogatot.
2015. aug. 27. 18:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!