Hogy lehet bármilyen bejelentést tenni, hogy IP cím alapján se tudjak meg a kilétemet?
Hol szeretnél bejelentést tenni, hogy ne tudják az IP-címedet?
Egyébként hálózati csomagok követelménye, hogy a benne legyen IP-cím (akkor is, ha le lesz fordítva), különben a másik fél nem tud válaszolni.
Bejelenteni hogy ne tudják meg? :-o
No de ha kiegyenesítjük a nyakatekert megfogalmazást, akkor szerintem kimondható hogy nincs ilyen lehetőséged.
Az IP cm egyébként sem a személyt azonosítja hanem az eszközt. Persze adott körülmények között az IP cím szolgáltatói szerzédés, tartózkodási hely stb alapján valamilyen szinten köthető lehet személyekhez.
Olyan a kérésed mint ha azt szeretnéd, hogy a járműved rendszáma alapján ne tudják meg a kilétedet.
6oshoz lenne kérdésem.
Szóval ha én vpn-t használok, akkor a vevő fél az ip cím alapján csak azt látja hogy Mo. meg város vagy látja a szolgáltatót is? Ha ip címet kér le esetleg köszönöm
Névtelen postai levél.
Ez már a gestapo, avh, stázi idején is kedvelt és népszerű módszer volt. Kövesd a hagyományokat.
Valahogy néhol csak belelátnak.
Egy ideig néha irkáltam egy portálra. Aztán egy naptól kezdődően a mai napig nem fogadja be a hozzászólásomat telefonon keresztül, csak az asztali gépemről.
Pedig a wifi ugyanaz, tehát az IP-m ugyanaz, ugyanott van a gépem és a telefonom.
Ezt hogy érik el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!