Miért nem tudom eltávolítani a férjem kontaktját,telefonszámát az én Iphone-omról?
Iphone 16 plus
Dióhéjban írom a lényeget.
Nárcisztikus pszichopata, bántalmazott, elmenekültem, nála maradt 1.5 napig a telefonom,mindenfélét csinalhatott rajta, egyedül az Icloud jelszavamat nem tudja.
Mindig is lekövetett, mielőtt elmentem otthonról akkor is fura volt,hogy a teloszáma 2 néven volt elmentve. Az egyiket ki tudtam törölni,de a másikat nem engedi. Sőt még megnyitni sem engedi a kontaktot. Rámegyek,hogy szerkesztés és vagy kidob vagy egy üres kontaktot ad be, de nincs sehol olyan lehetőség,hogy törlés.
Arra gondolok,hogy beállíthatott valamit,hogy valahogyan szemmel tudjon tartani?
A kontaktok között nézed, vagy a híváslistában?
A híváslistában benne marad akkor is ha a kontakt ki van törölve.
Lehet a legegyszerűbb az lenne ha nullára legyalulnád a telefont és újra beállítanád. Akkor biztosan eltűnik róla minden.
Lehet hogy az felhőből töltődik vissza mindig.
Van google fiók is a telefonhoz kapcsolva? Gmail-es cím be van állítva a levelezéshez? Lehet a google fiókodban is benne van ez a kontakt és ezért látod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!