SOS,rákattintottam valamire Safarin és elfeketült az egész Macbookom?
Sziasztok!
Safarin keresgéltem épp(az online-filmek pont me oldalon), mikor az egyik oldalnál fent(ahol a webhely neve van, tudjátok) megjelent egy kis ikon.
Teljesen úgy nézett ki, mintha alapból benne lenne a beállításokban.
Rákattintottam, és szinte mint a filmeken, teljesen elsötétült a képernyő, majd az egész gép leállt és folyamatosan szürke, üres oldalak jöttek egymás után.Az egér ikon pedig egy kör alakú mondhatni szivárvány volt.
Valahogy sikerült kilépnem, de nagyon félek, mi van ha valaki feltörte vagy hasonlók.
Mi lehet ez, illetve mit csináljak?
A kör alakú szivárvány a Mac-nél a homokóra. Strandlabdának (beech ball) hívják, mert régen nem voltak ennyire összemosva a színek rajta.
Azért jelent meg, mert az a valami amire rákattintottál kiakasztotta a gépet. Valszeg kimillió reklám indult el, vagy valami ilyesmi. Mint amikor a windows elkezd homokórázni, mert hirtelen sok dolgot csinál.
Pontosan mi volt az amire rákattintottál?
A gép amúgy meg csak a safari nem?
A safari adott ablakát próbáld bezárni a Command+W-vel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!