Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Van már bizonyíték arra, hogy...

Van már bizonyíték arra, hogy az okostelefonok lehallgatnak minket?

Figyelt kérdés

Hogy célzott hirdetésekkel/tartalmakkal bombázzanak. Mindenki tapasztalt már ilyet. Nem ezekre a történetekre vagyok kíváncsi. Hanem hogy hozzáértő emberek találtak-e már bizonyítékot?

Mert én látom, hogy tétlen állapotban is folyamatosan kommunikál a telefonom különböző szerverekkel. Nyilván a csomagok titkosítva vannak. Meg az is biztos, hogy nem konkrét hangfájl kerül küldésre, mert annak nagyobb mérete lenne. Úgy tudnám elképzelni, hogy még a telefonon feldolgozásra kerül a dolog és csak a fontos információk indulnak útra.

ma 06:34
 1/3 anonim ***** válasza:
45%
Nekem elég bizonyíték az is hogy ha valamiről többet beszélek akkor egyből vagy majdnem olyan dolgokat dobál fel a telefon vagy konkrétan azt a dolgot..én teljesen biztos vagyok benne hogy van valami
ma 06:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Konkrét sikeres tesztről még nem hallottam. Beszélj olyanról, ami nem érdekel, de esetleg kapható, reklámozhatják, akkor is feldob-e reklámokat róla. Mert ha nem, akkor megbukott az egész.
ma 08:01
 3/3 anonim ***** válasza:

95 millió dolláros büntetés elég bizonyíték?

[link]

ma 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!