Ha megbizható oldalt azzal szeretnék támogatni, hogy nem tiltom le a reklám blokkolóval a reklámot az biztonságos?(többi a kérdésbe)
Figyelt kérdés
Sziasztok, van 1 oldal ahol szeretek webkamera képeket nézni, van prémium funkciója de erre nincs pénzem, ingyen is nézelődhetek. Ha már magáért a lelkiismeretemért itt engedélyezem a reklámokat, az veszélyes? (tehát maga az, hogy villog a banner, természetesen eszembe sincs rákkattintgatni ilyesmi, csak engedélyezném) az oldal [link] teljesen jól el lehet olvasni mi ez elég komoly cégnek tünik. köszönöm a válaszokat.tegnapelőtt 17:08
1/4 anonim válasza:
Nem veszélyesek a reklámok, nem potenciális veszély minden reklámdoboz amiben hirdetés van. Egy megbízható oldal nem keverné magát ilyen bizalomvesztésbe, hogy problémás reklámokat jelenít meg és emiatt a látogatók elfordulnak tőle.
A reklámblokkolásnak nem biztonsági célja van, hanem hogy átláthatóbbak legyenek az oldalak, ne legyen teleplakátolva hirdetéssel ahová csak lépsz, és ne rontsa a böngészési élményt (kifejezetten az olyan, ami még animált, mozog, villog is).
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm akkor bátran engedhetem? Nekem sok örömet relax pillanatot adnak, tényleg úgy érzem tisztességesebb ha megjelennek a reklámok, lehet butaság de igy érzem.
tegnapelőtt 17:24
3/4 anonim válasza:
Nyugodtan engedheted. Úgy tűnik, hogy csak Google hirdetésdobozok vannak rajta, ami szintén egy szűrt tartalom (meg kell felelnie a Google hirdetési feltételeinek is, és azt az ő tartalomkezelő rendszerük szúrja be neked).
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, annyi van még, hogy elinditottam a vulkán videót bejött előtte egy videós reklám is, de gondolom ez is rendben van, én ezt igy becsületesebbnek érzem , ők adnak nekem egy kis nyugalmat én meg ezzel "vissza adok " valamit, hogy megnézem a reklámot.
tegnapelőtt 17:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!