Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Van olyan csevegő oldal ahol...

Van olyan csevegő oldal ahol nem engedi kifotózni sem letőlteni a beszélgetést, fotóim a parternek?

Figyelt kérdés
Tehát egy erősen védett oldalt keresek. Ahol maximum másik telóval lehet fotót keszíteni a csevegésről. És ahol screenhot-al sem tudja le fotózni fotóim de le menteni sem engedi az oldal, vagy cset. Az még jobb lenne, ha hívast és hangrögzítőt sem lehetne vele indítani, de ami még nagyon fontos, hogy videó hívást ne engedjen. Köszönöm ha tudtok ilyet.

tegnap 12:26
 1/10 anonim ***** válasza:
28%
Én tudok ilyet, de miért van erre szükség??
tegnap 12:43
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
A beszélgetés lementését még értem. De a hívásba meg videóhívásba neked is van kis beleszólásod. Azon felül, hogy nem fogadod, de még le is tilthatod a mikrofont meg a kamerát az alkalmazáshoz.
tegnap 12:52
 3/10 A kérdező kommentje:
Másik válaszoló ebben teljesen igazad van. Elég lenne ha nem tud fotózni sem fotóm menteni.
tegnap 13:30
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem létezhet ilyen, mert ami a képernyőn megjelenik az rögzíthető. Ha ennyire nem bízol másokban akkor ne küldj fotókat és ne adj meg olyan adatot amivel visszaélhetnek (vagy amiért téged elővehetnek).
tegnap 13:48
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
nincs, aki mást mond az hazudik.
tegnap 13:52
 6/10 A kérdező kommentje:
A vágyaid.hun pl nem lehet kifotózni azt tudom. Menteni nem sikerült fotót. Eddig úgy tűnik az ilyen szempontból védett. Esetleg más? Mert jó lenne nem oda invitálni akit szeretnék, bár ha nincs más...?
tegnap 14:00
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
A "nem lehet megcsinálni" és a "nem tudom megcsinálni" nem ugyanaz. Vannak nagyon triviális védelmek, amivel egy laikus nem tud mit kezdeni (pl. le van tiltva a jobb klikkes helyi menü, hogy ne tudd a kép mentése opciót behozni). Ez nem fogja megállítani azokat, akik meg akarják szerezni, és ismernek még tízféle módszert amivel ez megkerülhető.
tegnap 14:03
 8/10 A kérdező kommentje:
Mindent meg lehet oldani ezzel kezdtem. Akár, ha valaki nagyon nem ért ehhez nagyon egyszerűen le fotózza másik telóval, de a kérdésem továbbra is, hogy tudtok e relatív biztonságos oldalt? Csetet bármit?
tegnap 14:15
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én csak a Snapchat-ről tudok, de ott sincs letiltva, csak értesítést küld róla, ha újra megnézte a képet, vagy ha képernyőképet csinált róla.
tegnap 16:58
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
#9: ez elvileg kijátszható úgy, hogy előbb egy képernyőrögzítő programot elindítasz, majd utána az alkalmazást. Megnézed amit akarsz, a rögzítő videóként elmenti. Utána bezárod az alkalmazást majd leállítod a felvételt, és kikockázod belőle amit meg akarsz tartani magadnak.
tegnap 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!