Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Az hogy lehet hogy a Marketpla...

Az hogy lehet hogy a Marketplace-en hirdetve valamit 4 érdeklődőből 4 csaló?

Figyelt kérdés

Nem akartam elhinni, de miután az egyik majdnem megszerezte a netbankos adataimat és telefonáltam a bankomnak, a szakember elárulta hogy aki ott vevőként az email címet kéri és már megbeszélés nélkül szervezi le a vevőként a szállítást (ehhez kéri az email címet) az szinte biztosan adathalász csaló.

4 emberből 1 aki ugye egyértelműen csaló volt, 2-en jöttek még ugyanúgy hogy adjam meg az emailcímemet már szervezik is a szállítást. Amikor nem fogadtam el hogy ők intézik akkor semmilyen válasz nem érkezett, nem kezdtek velem tárgyalni hogy miképp tudjuk lebonyolítani.

Az utolsó pedig már arra eltűnt hogy megemlítettem hogy voltak csalók, de mivel az ő profilja is zárolva volt ezért eleve gyanús volt.

A facebookon szinte már csak csalók vannak a marketplacen vagy mi?

tegnap 08:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Ott is és a jófogás is eléggé szennyezett.
tegnap 11:44
 2/2 anonim ***** válasza:
Eddig "csak" két csalóval találkoztam, de még csak 6 hete használom és 4 eladáson vagyok túl.
tegnap 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!