Telefonon Messengerben kaptam egy Lidl nyereményjáték linket, és hát attól hogy rámentem, 3 kérdésre válaszoltam de a végén kérte volna a telefonszámom viszont nem adtam meg attól függetlenül vírusos lett a Facebook meg maga a telefon is?
Aztán kérdeztem ismerősömtől, hogy ez egy kérdőív meg hogy te is kitöltötted?
Azt mondta, h igen
Ha az adott személy válaszolt erre tehát ő kuldte akkor ez vírus vajon vagy sem?
Esetleg nem tudhatta ő is hogy vírus azért küldte mert a vírus nem válaszolt volna vissza gondolom én.
De ha az adott személy mondja hogy ő maga küldte attól nem lehet vírus
A telefon gyári biztonság alkalmazása se talált
Visszaállítani a gyári beállításokra se érdemes?
Ha a telefonszámot adtam.volna meg a véglegesítéshez
Akkor se lett volna vírus?
Hát nem az volt
Csak olyan ismerőstöl kaptam a linket aki pár nappal korábban küldött már , de az egy kérdőív volt
Azért mentem rá
De amugy meg az ilyeneket törölni szoktam
Hát csak annyi érdekelt, hogy vírust nem-e okoz hogy rámentem a linkre, de hát nem
Egyetlen egy adatot se adtam meg
Vagyis csak mint közöltem a telefonszámot kérték volna a nyeremény miatt ami kamu
Röviden erre voltam kíváncsi hogy rámentem a linkre es ettől nem került volna -e vírus a telefonra
De hát akkor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!