Splintercell kérdése:
Egy fura SMS. Ez most igaz?
Figyelt kérdés
Szóval. Faterom kapott 1 sms-t tegnap egy ír telefonszámtól: "Congrats! Your Mobile Number was Randomly Selected as a Winner of 2,500.000 pounds with winning Number 001/2014 on freelotto."
Ez most vicc vagy ez most mi?
Ha tudtok valamit erről válaszoljatok pls. Köszi :)
2014. aug. 2. 08:57
1/4 anonim válasza:
Valami kamu. Biztos megadta valahol a telefonszámát, ahol 3. személy hozzá tudott jutni.
2/4 anonim válasza:
Tuti kamu... ha tenyleg nyert volna ilyen nagy osszeget nem smsbe kozoltek volna hanem felhivjak...es eloszor valamilyen uton modon kell azonositsa magat, stb. S kulonben is pont mert ekkora osszeget nyer a "semmiert"...szoval ne oruljon meg nagyon mert nem igaz :P
3/4 anonim válasza:
Egy éve én is kaptam, hogy "nyertem egy BlackBerry-t"... :-)
Nem kell vele foglalkozni, unatkoznak... Nem adtam meg sehol a telefonszáom és ismerős is kapott ugyanakkor, ő sem adta meg sehol.
4/4 A kérdező kommentje:
Pedig mekkora jó lett volna.
2014. aug. 2. 12:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!