Az eneba megbizható oldal?
Figyelt kérdés
tegnap 18:02
1/5 anonim válasza:
Van húszezer ilyen kérdés, ott mit írtak?
2/5 anonim válasza:
Jogos az elso valasz. De egyebkent en tobbszor hasznaltam mar es mindig megkaptam a keyt. Sose tiltottak le semmit utolag.
3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm csak azért kérdeztem mert nagyon jó akciók vannak (vettem is egy-ketto játékot és teljesen legit).
ma 00:12
4/5 anonim válasza:
allkeyshop egy gyujto oldal. Lehet talalsz rajta olyan boltot ahol olcsobb lesz ugyan az. Szerintem tobbnyire a kinguin a legolcsobb. Ami jol mukodott nalam az a g2a, kinguin es az eneba. Keys4us t egyszer hasznaltam. Az is rendben volt.
5/5 anonim válasza:
Meg annyit hogy egy kis valoszinusege az osszes ilyen boltnal van, hogy bebukod mivel ezek nem hivatalos boltok. Lehet ott lopott, tarhalt majd letiltott, stb kulcs is. Vagy 100 vasarlasbol soha nem buktam be egyet sem. De attol meg benne van a pakliban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!