Feltört? Bot? Vagy teknikai probléma lehet? [facebook] (több lent)
Nem tudom mennyire lenne jogos ide kiírni a facebook illető nevét, illetve bemutatni őt, 1 biztos hogy nem magyar.
Na szóval a lényeg: Azzal kezdtem hogy én megnyitottam az ismerőseimet megnézni, mert megszoktam, de ezelőtt messengeren nézegettem lejebb, észre vettem egy 100% nem ismerőst, nem is magyar a neve valszleg. Facebookon is ismerősöm volt, bár megijedtem kicsit hogy megpróbált még tavaly (volt) 2szer messengeren felhívni, akkor nem kaptam értesítést híváskor, vagy nem tudom akkor mit csináltam. Kereken 20:00kor hívott, aztán másodszorra 20:04-kor, így nem vettem fel mivel nem figyeltem fel erre. Ekkor letiltottam azonnal, jelenteni nem tudom hogy milyen okkal kéne. Mivel ismerősi felkérését biztos hogy nem fogadtam el, főleg egy olyan személytől aki nem is magyar. Mindig figyelek rá hogy kit jelölök vissza, igazi profil-e stb... és még az a tény hogy az ismerőseimnek az ismerősei is ismerősei ennek a profilnak. Privátban bemutat6om ezt a személyt ha valakit (nagyon) érdekel.
Nem tudom hogy valójában mit akar(t). Bot-e? Feltörés-e a célja, vagy technikai probléma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!