Egy megfertőzött! (hacker irányítása alatt álló) mobiltelefont ha kikapcsolom a hackeruraság be tudja kapcsolni? Android, és ios is érdekelne... Az evidens ha lemerült az akksi akkor nem, de általában ugye nem ez a nagy helyzet!
Figyelt kérdés
nov. 20. 18:36
A kérdező szavazást indított:
Igen, vissza tudja kapcsolni!
Nem, erre még ő sem képes!
Csak az androidot.
Csak iost.
4 szavazat
1/7 anonim válasza:
Ha ki is van kapcsolva, akkor is áram alatt van és akkor is be lehetne valahogy kapcsolni, ha olyan komoly vírus van rajta. De erre kicsi az esély. Mellesleg ha komoly hacker akkor mindegy milyen telefon, pláne, ha arra van specializálódva.
2/7 anonim válasza:
Az én telefonomat az anyósom is be tudná kapcsolni. Csak megnyomja a gombot. ennyi. Igaz belépni nem tud.
3/7 anonim válasza:
Nem hiszem. Ha ki van kapcsolva, akkor elvileg nem működik a rendszer, amin a kártékony kód fut. A legjobb ha teljesen újrahúzod rajta a rendszert, az töröl róla mindent a vírussal együtt.
4/7 A kérdező kommentje:
1 Arra van specializódva?
Direkt a telókat célozza?
Fura mert a komolyabb dolgai a laptopon vannak az embereknek, de értem össze van kötve a telefonnal is (meg a fájlok küldése is veszélyzóna, többek között).
nov. 27. 14:07
5/7 A kérdező kommentje:
3 Ha valki újrahúzza az ua. mint a rootolás?
Szerintem ez felesleges (nálam) mert ha 1x megtalálja akkor akárhányszor megtalálja, ez biztos, mivel én nem értek hozzá meg megvannak neki az ip címek meg mindenek...
Meg ugye tetszik neki amit feltör valószínűleg...
Mi kéne ahhoz hogy elmúljon a tudása? Értitek..
nov. 27. 14:09
6/7 A kérdező kommentje:
Na ennyit a szavazásról, a prof megint nem volt itt...
nov. 28. 08:19
7/7 A kérdező kommentje:
Mindösszesen 4 szavazat, az komoly...
dec. 4. 11:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!