Tényleg megfertőződött a trojan telefonom? Töltsek le hozzá valami vírusírtót? Melyiket? Vagy mit kell csinálni ilynekor?
Figyelt kérdés
Letöltöttem egy játékot a webáruházból, és játszottam is, amikor legalul egy levél ikon jelent meg, hogy üzenetemérkezett. Nem akartam megnyitni, azonban amikor kiakartam lépni ajátékból, hozzáértem, és egyből kiírta, hogy a samsung megfertőződött a trojan vírussal.2015. ápr. 20. 06:39
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Nagyon megijedtem, mert csak 2 hónapos a telefon.
2015. ápr. 20. 06:53
3/7 anonim válasza:
Androidra nem igazan letezik virus :) foleg nem marketen.
4/7 anonim válasza:
Vírusirtónak eleve lennie kéne folyamatosan a telefonon.
5/7 anonim válasza:
Minek kene lennie? Fogyasztja az akkut. Meg lassitja a telefont.
6/7 anonim válasza:
Mi az, hogy miért kéne? Azért, amire való.
Jobb félni, mint megijedni. Úgy sem bírja ki az ember, hogy csak Play-ről töltsön le. Ha kis is bírja, akkor is adódhat olyan helyzet, (akár figyelmetlenségből, akár naivitásból fakadóan) amikor azt mondhatod "dejó, hogy korábban letöltöttem!".
7/7 anonim válasza:
hát biztos nem :DDD
semmire nem jó kb. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!