Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » TP-Link AX3000 router: WPS...

TP-Link AX3000 router: WPS végleges kikapcsolása?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretném véglegesen kikapcsolni a WPS-t a routeren, a web-felületen nem tudom eldönteni: alapértelmezetten be van -e kapcsolva.

Régen sokat olvastam a WPS biztonságról és szeretném minden formában kikapcsolni.

Se kézikönyv, se az angol oldalról letölthető manual nem írja le végleges kikapcsolását e funkciónak.

Router pontos neve:

TP-Link AX3000 (ARCHER AX55 PRO)

nov. 14. 17:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Menü advanced wireless wps
nov. 14. 18:12
 2/11 A kérdező kommentje:

Igen, ez volt az első amit megnéztem és akkor 3 opciót találtam, de olyat semmiképpen sem hogy "disable"...

A PIN kódos opció volt kékkel bejelölve és nem lehet visszajelölni mert ha rákattintok úgy értelmezi: használni akarom és fut a csík gondolom hogy eszközt csatlakoztassak WPS segítségével.

nov. 14. 18:17
 3/11 A kérdező kommentje:
Router saját Web felületen a beépített keresővel rákerestem a WPS szóra, összes találatot és menüt végignéztem és nincs.
nov. 14. 18:24
 4/11 anonim ***** válasza:
nov. 14. 18:46
 5/11 A kérdező kommentje:
Vak vagyok néha tudok látó segítséget kérni de nem mindig, megpróbálom valami karakterfelismerővel felismertetni a képernyőképet - feltételezem képernyőkép amit küldtél - és hátha sikerül megfejtenem.
nov. 14. 19:01
 6/11 A kérdező kommentje:
Itt ez a 3 opció ezt én is megtaláltam, ezek közül mit mondjak látónak, melyiket jelölje be/ne jelölje be, vagy alapértelmezetten ki van kapcsolva?
nov. 14. 19:04
 7/11 anonim ***** válasza:
A csúszka gombot húzza balra és ki lesz kapcsolva. Ennyi.
nov. 14. 19:19
 8/11 anonim ***** válasza:
A legfelső a csúszka gomb. Ha azt balra húzod az alatta lévő többi eltűnik.
nov. 14. 19:25
 9/11 A kérdező kommentje:

Mindhárom opció eltűnt a csúszka balra húzásával. Így kell lennie kikapcsolt állapotban? "Save" lehetőség nem jött elő a csúszka elhúzása után.

System logban olvasható hogy LED Daemon WPS Off.

nov. 14. 22:17
 10/11 anonim ***** válasza:

Igen, így kell lennie.

Igaz valójában nem tűnik el csak a fehér háttéren világosszürke betűkre és kapcsolóra vált.

Nincs save gomb.

nov. 14. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!