Hogyan lehet kiírtani teljesen, és véglegesen a Windows Defender-t?
Sziasztok!
A fenti kérdésben kérnék segítséget. Egyszerűen ki nem állhatom, mindenre bejelez, mindent kitöröl, és hiába kapcsolom ki, állandóan küldi az értesítéseket mindenről. Rettentően elegem van már belőle, és szeretnék megszabadulni tőle örökre. Van rá valami mód, hogy véglegesen kiírtsam a gépemről ezt a szoftvert? Már mindent megcsináltam, amit neten találtam róla, letiltottam mindent, kikapcsoltam mindent, de mégis újra aktiválja magát... ha valaki tudna segíteni, azt megköszönném.
Ha más védelmi szoftvert telepítesz, az lesz az alapértelmezett és automatikusan kikapcsol a Defender.
Normális használat mellett viszont a Defender is láthatatlan, úgyhogy nálad vagy már ott vannak a kártevők amikre bejelez a rendszer, de ignorálod, vagy olyan netezési és szoftverhasználati szokásaid vannak, amik ugyan veszélyesek, de nem veszel róluk tudomást.
"Ha más védelmi szoftvert telepítesz, az lesz az alapértelmezett és automatikusan kikapcsol a Defender."
Valószínűleg az a "másik" is is ugyanúgy fog viselkedni, ha nem még "úgyabbul". :D
Szia!
Vírusírtó nélkül manapság veszélyes felmenni a netre.
És ha telepítesz egy másik védelmi szoftvert, akkor a Windows Biztonság félreáll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!