Hogyan tudom ezeket véglegesen kiírtani, egyáltalán lehetséges-e?
Win32:Malware-gen és Win32:Flot-U (Wrm). Minden egyes újraindításnál-bekapcsolásnál ezeket a fertőzéseket találja avast 5.0, amiket karanténba helyez, de úgy tűnik hiába.
Esetleg van-e más progi, ami elbír velük?
Már egyik médialejátszómnak sincs hangja.
Windows reinstall, telepítő alól merevlemezt formázod. Ha ennyire hagytad elfertőződni a gépet, akkor más már nem nagyon segíthet.
Esetleg próbálhatsz csökkentett módban egy MBAM teljes keresést, de sok reményt nem fűznék hozzá a helyedben.
1. Eset Smart Security, ha nem eredeti, akkor nem ér semmit, sőt, inkább kárt okoz! Vagy eredeti ESET-terméket, vagy ingyenes vírusirtót!
2. Nem kell újratelepítés, ha vírusos a gép!! 32-bites a rendszered? Akkor adatmentés után futtass egy boot idejű keresést az avast!-tal, és töröltess vele mindent. Ha összeomlasztotta a gépet, akkor csinálj javító telepítést.
3. Ha "felállt" a rendszer, futtasd még csökkentett módban a Malwarebytes' Anti-Malware programot!
Boot idejű írtást is csináltam 2x. 2 fájlnál azt írta ki, hogy "a törlés elhalasztva a következő újraindításig", de akkor se bírta törölni. Gondolom ezek olyan fájlok lehetnek, amik feltétlenül szükségesek a működéshez.
Azt nem tudom, hogy az ESS eredeti volt-e, mert mással rakattam újra (és most is mással fogom, ha nem bírok a vírussal), én nem értek hozzá. Gondolom ezek szerint nem volt az.
Megpróbálom az egyik progit, amit írtál. Köszi!
1.Letölt
2.Bemountol daemon toolsba
3.Nero megnyit
4.CD másolása
5.Újraindít
6.Bebootolsz CD-ről
7.Frissitéseket letöltöd
8.Katt a vírusírtásra
Kaspersky
AVG
Panda
Próbáld meg ezekkel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!