Miért kér WhatsApp kódot a Facebook?
Figyelt kérdés
Meg szeretném változtatni a jelszavamat, mert észre vettem hogy minden este hajnali 1 körül kapok smsben egy 6 szám jegyű kódot és mellé hogy ne osszam meg. A másik ok hogy Facebook értesítőn napi 1x írja hogy valahonnan be akarnak lépni eddig sikeretlenül. Amikor megpróbáltam volna megváltoztatni mindig kér egy WhatsApp kódot, úgy hogy nekem nincs fiókom. Mit tehetek ellene?tegnapelőtt 19:07
1/18 anonim válasza:
Azért kapod a kódot éjszakánként mert valaki tudja az emailcímed és a jelszavad. Be akar lépni de mivel be van kapcsolva a kétfaktoros hitelesítés a kód a telefonodra érkezik. Igy nem tudnak belépni a fiókodba. Ez a lényege a kétfaktoros hitelesítésnek. A WhatAapp a facebook tulajdona és sokszor ide szeretne kódot küldeni. Mikor felkínálja a WhatsApp kód lehetőséget alul nincs olyan lehetőség hogy mást választok?
2/18 A kérdező kommentje:
Nincs más lehetőség, csak az van hogy új kód küldése
tegnapelőtt 19:24
3/18 A kérdező kommentje:
Meg annyit próbáltam hogy inkognitóban írom be ahol sikerült ki kerülni a WhatsApp kódos szart, de amikor be ütöttem az új jelszót azt írta 'A challenge is required to process this secured action'.
tegnapelőtt 19:27
4/18 anonim válasza:
A jelszavad mindenképpen érdemes lenne megváltoztatni. Nyugodtan letöltheted a WhatsApp alkalmazást. Nekem több hitelesítő eszközöm is van a fiókban hardverkulcs, Authenticator is, mégis jelszócserekor kódot küld WhatsApp-ra. Töltsd le nyugodtan és utána csináld meg a jelszócserét.
5/18 A kérdező kommentje:
Úgy is lehetséges hogy eddig nem volt fiókom hozzá?
tegnapelőtt 19:37
6/18 anonim válasza:
A WhatsApp telefonszámodhoz köti magát az meg hozzá van adva a Facebook fiókhoz.
7/18 A kérdező kommentje:
A telefon szám és email ugyanaz facebookon és Whatsappon de nem kaptam semmi kódot.
tegnapelőtt 20:08
8/18 anonim válasza:
Igen lehet. Én is a kód miatt telepítettem előtte nem használtam.
Azon elgondolkodtál hogy a jelszavad honnét tudják? Egyedi jelszó volt amit más fiókban nem használtál? Esetleg nem töltöttél le valamit ami utólag gyanús lehet?
9/18 anonim válasza:
Miután feltelepítetted az appot most fogj hozzá a jelszócseréhez.
10/18 A kérdező kommentje:
Még mindig semmi, körbeneztem az appon belül sehol semmi kód
tegnapelőtt 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!