Ezt tényleg meg lehet tenni? Bocs nem vagyok egy számtech zseni.
Ha van a számitógépben kamera vagy külön veszünk hozzá,akkor arra rá lehet csatlakozni kívülről?
Nem vagyok dilis:)
A Gyilkos elmék egyik részében láttam és elgondolkodtatott.A filmben egy pasas otthonról kukkolt másokat,ugy hogy gépükön lévő kamerára csatlakozott.
Szerintetek ez lehetséges,vagy csak akkor ha bevan kapcsolva a gép és vezeték nélküli a net.Telefonoknál lehet ez,vagy ott sem.
Azért nem olyan egyszerű a dolog.
Lehet, igen, de... Ahhoz először meg kell fertőzni valahogy egy trójai vírussal a gépét. Utána, ha be van kapcsolva a gép, és a kamera csatlakoztatva van a géphez, a gép meg az internetre, a trójain keresztül valóban megnézheti a webcam képét. Csak az a helyzet, hogy ha már sikerült trójait felrakni a gépre, akkor senkit se érdekel a webcam képe. Inkább bankszámlaszámokat/jelszókat lopkodnak. ;)
Húúúú,most megijedtem.
De ha ki van kapcsolva akkor nem lehetséges ugye?
Telefonnal mi a helyzet?
Na ennyit a nyugodt életről:(
Minek nézek én ilyen filmeket:DDD
Természetesen ha ki van kapcsolva, akkor nem lehetséges.
Telefon is lehallgattatható. Csak miért épp téged hallgatnának le? :) Hacsak nem egy terrorcselekményt készülsz véghezvinni, senki le sem sz**ja hogy kivel mit beszélsz. :P
"De ha ki van kapcsolva akkor nem lehetséges ugye? "
Egy notebook kameráját szoftveresen is be lehet kapcsolni távolról. De ha nem veszed félvállról a biztonságot, akkor erre semmi esély nincs.
Köszi mindenkinek a választ.
Van vírusirtóm(nod32),de nem tudom mennyire jó,mivel a múltkor egy ellenőrzésnél,31 vírust talált:S
A NOD32 a legjobb. Minden vírusirtót le kell futtatni legalább hetente 1x. Azért talált 31 vírust, mert amikor te indítod el a víruskeresést, akkor sokkal mélyrehatóbb vizsgálatot végez. Ha folyamatosan a háttérben is ilyen mélyrehatóan vizsgálódna a fájlok között, akkor nagyon belassulna a gép. Szóval heti 1x futtasd végig és persze ügyelj rá, hogy a vírusdefiníciós adatbázis mindig a legfrissebb legyen.
Ja és ne a sima NOD32-t használd, hanem a legújabb Eset Smart Security. Ebben benne van a NOD32 + spyware védelem + tűzfal. Ezek kombinációja megvéd mindentől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!