Hogyan lehet megjavitani ha egyszer bejön a kékhalál? (nem vagyok egy szám tech zseni ugyhogy egyszerű modokat mondjatok ha lehet)
Figyelt kérdés
2010. dec. 28. 12:54
2/5 anonim válasza:
Egyszeri megoldás: reset. Tartós megooldás: megtalálni és megszüntetni a kiváltó okot, ami kb millió lehet. Tudni kéne, mit írt ki...
3/5 anonim válasza:
Nekem is volt hasonló de azt tényleg tudni kellene,hogy mit ir ki.Lehet videokártya ,ram proci alaplap táp.nekem alaplap is csinálta,meg a videokártyám is a régi gépemen.
4/5 anonim válasza:
Hosszan nyomod a "bekapcsológombot" és így elveszi az áramot. Vársz 10 mp-t és visszakapcsolod, aztán pedig lefuttatsz egy gyors vírusírtót, vagy lemeztöredezettségmentesítést, vagy start menü/futtatás/CHKDSK(ezt kell beírni a futtatásba) ha újra meghalsz ezt megint végigcsinálod. Egy pár alkalom után abba fogja hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!