A Google Drive-ba feltöltött fájlokat tényleg leszkenneli a Google és megnézi mi van bennük? Ha bezippelem, vagy titkosítom akkor is meg tudja ezt csinálni?
9. Ki mondta hogy nincs backupom?
Nem tudom miért értekezel olyanról aminek semmi köze a kérdéshez...
Én TeraBox-ra raktam fel jó pár filmeket 24,3 GB-t (van biztonsági mentésem, és sose osztom meg senkivel) ingyen van 10 TB tárhelyem, jó lássátok 10 TB.
Meg ott van a kalózoldalnak nevezett Uloz Disc 25 GB ad már ingyen 50 GB helyett, de ide még nem töltöttem fel semmit.
Hozzá teszem nem titkosítottam a filmeket a TeraBox-on mert bárhol tudom nézni online (Mint ha Netflix lenne).
Ezért gondoltam Google Fótokra is felteszek filmeket korlátlan tárhelyem van a telefon miatt.
De azt mondom sose fogom senkivel megosztani a filmeket akkor is törölhetik?
Ha senkivel nem osztom meg a fájlokat akkor jó lenne nem törölnék mert ahhoz senkinek semmi köze hozzá hogy én mit tárolok a felhőkben, ha valaki meg akarja osztani persze akkor megértem hogy törlik.
"De azt mondom sose fogom senkivel megosztani a filmeket akkor is törölhetik?"
Igen, mivel könnyen rálelhetnek. A Google Content ID rendszere feltöltéskor is működhet.
"Ha senkivel nem osztom meg a fájlokat akkor jó lenne nem törölnék mert ahhoz senkinek semmi köze hozzá hogy én mit tárolok a felhőkben"
De, mivel jogvédett anyag kalózkópiáját tárolod.
Értem, de ha Google helyett ezeket használnám akkor nem ellenőrzik?
Mega
pCloud
ASUS WebStorage 1TB tárhelyem van mert kaptam ajándékba mert vettem DVD BLU-RAY írókat.
MediaFire
TeraBox
Uloz
Microsoft OneDrive
iCloud
Elővesszem a buszon a telefont vagy a táblagépet és ott vannak a filmek ingyen és egyből tudom nézni online mintha Netflix lenne.
De senkivel nem osztom meg a tartalmakat soha.
"Értem, de ha Google helyett ezeket használnám akkor nem ellenőrzik?"
De, fennáll az esélye, hisz mindegyik szolgáltatásnak érdeke, hogy ne pereljék be őket.
A Microsoft, az Asus, az iCloud big tech cégek, ők jobban ki vannak ennek téve. A többi kisebb, de ő náluk is fennáll a veszélye a szúrópróbaszerű ellenőrzésekre.
Akkor jobban járok törlőm róluk a sok filmeket és utána a fiókokat is töröljem?
Mert ezért hoztam csak létre.
Az is érdekes Uloz-nál is csak a megosztást tiltották be de magamnak tárolhatóm, ennyi erővel lelőhették volna az egészet mert illegális megosztás, de tárolni akkor nem mert magamnak tölthetek fel.
"Kisebb felhőknek is van automatikus ellenőrzőjük mint a nagy cégeknek?"
Lehet. Egy cég nem publikálja minden belső mechanizmusát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!