CV maker megbízható oldal?
Nem!!!
Ha nem figyelsz oda simán 7790 ft úgy levonnak ahogy akarnak....
Ha valakivel hasonló történik írjon!!
Nagyon nem! Csalók! Visszaelnek a bankkartya adataiddal.
Az ÁSZF amire hivatkoznak jogszabálysértő. Jelentsétek fel őket Ti is az európai fogyasztóvédelemnél: info@magyarefk.hu
Magyarul e-mailt kell írni. Én is most tettem meg. Továbbá a BFKH fogyasztóvédelemnek is el lehet küldeni másolatban.
Ez a magyar jogrend:
45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól
4. Nem kért értékesítés
8. § (1) * A vállalkozás nem követelhet a fogyasztótól ellenszolgáltatást, ha olyan árut értékesít vagy olyan szolgáltatást nyújt, amelyre nézve nem jött létre szerződés. (2) A fogyasztó nyilatkozatának elmulasztása esetén sem lehet vélelmezni a vállalkozás ajánlatának – hallgatólagos – elfogadását.
Én nem kértem előfizetést, csak egy egyszeri önéletrajzot vásároltam.
4/A. * Többletösszegek fizetése
8/A. § * A vállalkozást a szerződés szerinti főkötelezettsége teljesítéséért járó ellenszolgáltatáson felül további pénzbeli követelésre feljogosító szerződési feltétel különösen nem tekinthető olyannak, mint amit a fogyasztó kifejezetten elfogadott, ha a vállalkozás olyan alapértelmezett opciót (előre kitöltött mezőt) alkalmaz, amelyet a fogyasztónak a többletösszeg fizetésének elkerülése érdekében el kellene utasítania. Ebben az esetben a vállalkozás köteles a fogyasztó részére az így kifizetett összeget visszatéríteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!