Elhagytam a laptopom! Le lehet valahogy kovetni?
-ez nem balszerencse, ez balfa52ság
-mi volt a panasz, az hogy hülye voltál és nem engedtek le a gépről, aminek szigorú menetrendje van?
-pontosan hogy képzelted, ezt a lekövetést, ahogy az NCIS-ben van?
-nem csak hogy elfogni, de minimum halálbüntetést érdemel
Várjál szépen a reptér válaszára, hátha leadta/leadja valaki.
Ha hazamegyunk akkor megkeresem a dobozt, tudom,hogy megvan otthon minden papirja. Ezekre mindig gondosan figyelek.
Egyszeruen csak mikor indultunk a jarat fele, elfelejtettem. Ennyi. Az en hibam,tudom.
Lekovetes... Hat kb annyi,hogy megmondani,hogy milyen internetre csatlakozott fel. PL Kis Jozsi bacsi a faluban Uszogpuszta 35/b házban.
Es akko megvan,hogy Jozsi bacsinal kell keresni. Mindenkepp be akarom jelenteni a rendorsegen. Nem volt egy regi gep. Hátha..... Nagyobb vesztenivalom nincs mar ugysem. Nem bizok abban,hogy a repteren valaki leadta volna. Annyi ember jon megy, nem hiszem,hogy pont olyan ember talalja meg aki leadja. En sem nyulnek hozza ha valaki otthagyta volna a padon a cuccat. Nemhogy keresni valakit es leadni.
De az 1% lehetosege mindig ott van,hogy hátha
Miután a bombakereső robot átlőtte a gazdátlan csomagot egy golyóval már úgyse vennéd hasznát.
De így legalább tudják kinek kell kiszámlázni a bombariadó és kiürítésből eredő költségeket..
Az ilyen követéseket előre be kell állítani minimum a helymeghatározás bekapcsolásával, ugyanez van telefonon is. Nincs sok esély, hogy megtaláld, de itt meg tudod nézni:
"Hat kb annyi,hogy megmondani,hogy milyen internetre csatlakozott fel. PL Kis Jozsi bacsi a faluban Uszogpuszta 35/b házban."
Ha a laptopon nem volt előre feltelepítve és beállítva ezt a célt szolgáló szoftver, akkor leginkább sehogy. De ha képes is rá az eszköz, mert mondjuk a Microsoft fiókoddal használod, de éppen az elhagyáskor a helymeghatározás nem volt bekapcsolva benne, akkor bottal ütheted a nyomát, kívülről nem lehet bekapcsolni. (Ha valaki ellopta és fel tudja törni a Microsoft fiókodat, akkor nyilván a helykövetést is ki tudja kapcsolni. Vagy csak bedug egy Windows vagy Linux telepítőt tartalmazó pendrive-ot, leformázza a merevlemezt, aztán telepít rá ami akar. Az utóbbihoz a fiókot se kell tudni feltörni.)
Ha vissza akarod szerezni a laptopot, az egyetlen út az, hogy valaki leadta talált tárgyként és a reptér visszaadja. Ha ellopták, akkor felejtsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!