Miért ajánlják a telefonokra a Custom Romot rakjak de a ReviOS-t nem Windows helyt?
Van egy Xiaomi Redmi Note 7 telefonom amin le cseréltem a gyári romot mert tele voltak reklámokkal az alkalmazásaik, itt gyakorin is ajánlották inkább keresek új romot mint a régit rakjam vissza.
Veszek egy Xiaomi Redmi Pad SE 8 GB RAM 256 GB tárhelyes tabletet de nem tudom, szerintetek lecseréljem az új gyári rendszerét egy tisztított romra mit a telefonomon?
Mert gondolom ott is tele lesznek reklámokkal még a zene lejátszó is megint.
Másik márkájú DOOGEE X5 telefonomon is cseréltem mert ott is tele volt de ott meg se nyitottam semmit akkor is be jöttek 1 honnap múlva, így le cseréltem és tökéletes lett, Samsung régi telefonomat meg úgy meg rakták minden szemétel hogy kénytelen voltam lecserélni ott is, nem kellet nekem ilyen hotel alkalmazás meg ágy alkalmazás stb.
Revi-t meg nem tudom miért nem ajánljátok amin nincs felesleges program gyorsabb is a gép és semmi reklám nincs benne és le is lehet ellenőrizni nincs benne semmi vírus és meg lehet nézni a forrás kódját is, de ahhoz én nem értek.
Microsoft is akarja már erőltetni a reklámokat a rendszerben, de így is idegesít mindent felrak magától játékokat Netflix stb dolgokat, tudom ellehet távolítani de ha már az ember újrarakja a gépét és fizet is érte akkor el várná ne rakja tele szeméttel a gyártó.
Sajnos most már azt veszem észre minden gyártó ezt alkalmazza a Bloatware-t.
Ki ajánlja?...
Amúgy meg azért, mert egy fokkal azért átláthatóbb és ellenőrizhetőbb egy egyedi ROM, mint egy illegalitás határán mozgó módkolt rendszer.
Amúgy meg ha nem tetszik egy kereskedelmi szoftver, akkor lehet, hogy talán nem azt kellene használni.
A népszerű romok nyíltak és valóban ellenőrizhetők, eleve sok, egymástól független ember fejleszti. Megbízhatóak, ráadásul teljesen legális is, mert az android nyílt forráskódú.
A ReviOS nem lehet nyílt forráskódú, mert a Windows se az. Így ellenőrizni is sokkal nehezebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!