Elnyomódott táskában anyám xiaomi telefonja. Azt irja ji hogy a telefon bootloadere zárt, újraindításhoz írja be a jelszót? Ez micsoda,és hogy lehet visszalépni hogy tudja használni a telefont?
Figyelt kérdés
aug. 29. 21:36
1/4 anonim válasza:
Szia! szerintem anyukéd által beállított jelszóra gondol és ezek után képes lesz újraindulni, ha nem akkor írj nekem megpróbálok segíteni!
2/4 anonim válasza:
megint én vagyok! Azt is próbáld meg hogy hosszan nyomod a bekapcsológombot hátha csak simán újriandul semmi próbléma nélkül, gondolom anyukád nem a telefon frimwarejét akarta módosítani, szóval gondolom egyszerre csomhatta meg a hangerőgombot és a bekapcsológombot.
3/4 anonim válasza:
íd be a jelszót vagy próbáld meg 10 mp ig nyomva tartani a bekapcsoló és hangerő le vagy fel gombot most fejből nm tom melyik a jó. ha elkezd ujra indulni engedd el, ne tartsd 10mp ig
4/4 anonim válasza:
1-es: segítenél nekem is? Hogyan tudom megakadályozni, hogy internetre kapcsolódáskor azonnal a gépre telepedjen az msn? Windows 11.
Már mindennek próbálkoztam, és utálom az ilyen erőszakosságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!