Tudnak valamit kezdeni az adataimmal?
Figyelt kérdés
Röviden az történt, hogy rámentem egy linkre egy kamu instagram profilról chatben. Majd az illető elküldte a telefon adatait és IP címét meg az Instagram IP címét és fenyegetőzni akart. (ekkor letiltottam) A saját instámnak az IP címét nem tudom hol lehet megnézni. (nem tudom az IP cím melyik instagramhoz tartozik) Jártatok hasonlóan? Lehet belőle probléma? (megosztottam vele egy intimebb képet, ami nem zavar mert nem látszik szinte semmi többek között az arcom se, de nem szeretném ha a saját Instagramhoz társítaná)aug. 29. 04:11
1/2 anonim válasza:
Ezekkel az adatokkal nem tud mit kezdeni, jó hogy letiltottad.
2/2 Közveszélyes Kontár válasza:
telefon adatai?
ez mit takar? Imei szam es telefonszam
kerdesben rosszul fogalmazol, olyan mintha a fenyegeto kuldte volna el az oveit, az aztan tenyleg veszelyes :D
de ha csak rosszul irtad es tieid tudja nem a legjobb, kiskaput mindeg lehet talalni
onmagaban csak teloszammal, csak ip cimmel nem lehet mit kezdeni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!