A gondosorat vissza lehet adni?
Figyelt kérdés
#Gondosora
aug. 26. 14:03
11/13 anonim válasza:
#off
Basszus! Vagy tízszer olvastam el a gondosorat. Próbáltam értelmezni ezt a szót mindenféle tagolásban. A hozzászólásokból derült csak ki, hogy gondos óra.
12/13 dnandor válasza:
Nos figyelem! A gondosórát (párban) rendeltem meg apósomnak-anyósomnak (Mindketten túl voltak a '80-on). Sajnos tavaly minketten elhunytak. Közben a "Gondosóra program" is gazdát cserélt. Ismereteim szerint "állambácsi" helyett egy jól prosperáló - és az álam által közpénzen tömött - magáncég (Mészáros érdekeltség) vette át. Ott érdeklődésemre közölték a visszaküldés tutiját. Így megtettem, az alábbiak szerint: Jól becsomagolva - hiánytalan tartozékokkal - (az eredeti csomagolás ennyi idő után természetesen már nem játszott) postán feladtam amegadott új címre, mégpedig TÉRITÉS-MENTESEN !!! (Tehát mese az fenti hozzászólás, hogy "saját kölségen") Természetesen megőriztem a feladóvevényt. és azóta minden ok.
13/13 anonim válasza:
#12 - "Tehát mese az fenti hozzászólás, hogy "saját kölségen"
Nincs semmi mese benne. Te térítésmentesen adtad fel, van aki meg a saját költségén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!