Ha nincs whatsapp fiókom, hogy irhatta a FB kétfaktoros hitelesitésnél, hogy oda küldik az SMS kódot? (és ki irta a számom csillaggal de az utolsó 2 számjegy stimmelt)
Sziasztok, arra nem emlékszem, hogy azt irta e hogy oda ki is küldték vagy csak opció e, de a tel szám utolsó két számát ugye megjelenitette. Ez most, hogyan lehet, ha nincs is whatsapp-om, ? Közbe újra kiléptem , most egy másik lehetőséget kinál, de a lehetőségek közt ugyanúgy ott a whatsapp WhatsApp
A kódot a következő számra fogjuk elküldeni: (**) *** **//. A két perjel a megjelenitett szám. Ettől kell most aggódnom, vagy mivel a FB-nek megadtam a mobil számot feltételezi hogy a WhatsApp is ugyan az? Ismétlem nincs ilyenem, a kétfaktoros meg értelem szerüen be van kapcsolva sms védelemmel (tudom nem atom biztos de én ezt tudom kezelni).
ui Virusos és egyéb linkekre nem szoktam menni, mindig óvatosan kattintok, előre is köszönöm.
Itt a 3-as pont azt irja meg kell erősiteni a regisztráviót, én nem kaptam a telefonomra soha semmi ilyesmit, tehát nem gondolom, hogy valaki beregelt a számommal, akár csak mert véletlenül elütötte a számot stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!