Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Ha nincs whatsapp fiókom,...

Ha nincs whatsapp fiókom, hogy irhatta a FB kétfaktoros hitelesitésnél, hogy oda küldik az SMS kódot? (és ki irta a számom csillaggal de az utolsó 2 számjegy stimmelt)

Figyelt kérdés

Sziasztok, arra nem emlékszem, hogy azt irta e hogy oda ki is küldték vagy csak opció e, de a tel szám utolsó két számát ugye megjelenitette. Ez most, hogyan lehet, ha nincs is whatsapp-om, ? Közbe újra kiléptem , most egy másik lehetőséget kinál, de a lehetőségek közt ugyanúgy ott a whatsapp WhatsApp

A kódot a következő számra fogjuk elküldeni: (**) *** **//. A két perjel a megjelenitett szám. Ettől kell most aggódnom, vagy mivel a FB-nek megadtam a mobil számot feltételezi hogy a WhatsApp is ugyan az? Ismétlem nincs ilyenem, a kétfaktoros meg értelem szerüen be van kapcsolva sms védelemmel (tudom nem atom biztos de én ezt tudom kezelni).

ui Virusos és egyéb linkekre nem szoktam menni, mindig óvatosan kattintok, előre is köszönöm.

aug. 23. 15:36
 1/4 A kérdező kommentje:
ui: HA számit FB nem jelzett idegen belépéseket stb. Telefonomra nem kaptam értesitést, hogy bárki is regelt volna whatsapp-ra stb (gondolom küld sms-t ha oda regel az ember)
aug. 23. 15:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Mióta használod a jelenlegi telszámodat? Elképzelhető, hogy akié volt előzőnek a szám, ő regisztrálta, illetve használta WhatsApp-ra is.
aug. 23. 19:40
 3/4 A kérdező kommentje:
kb 15+ éve, közbe meg nyugodva újra kipróbáltam, azt irja az én mobil számomra küldik a kódot. Én úgy gondolom igy nem igen kell aggódnom. Hanis nyugalom? Ha eleve mégis az én számomra jön, akkor csak én kapom meg stb. Letöltöttem a whatsappot, mondom belépek ki irja e hogy nincs ilyen szám, de eleve azt irta igazoljam a mobil számot igy indult a kliens, gondolom igy kell beregelni, szóval ezt nem csináltam meg, mert nem akarok whatsappot. Kell igy aggódnom egyáltalán, hogy eleve a mobilomra küldené a kódot?
aug. 23. 22:40
 4/4 A kérdező kommentje:

[link]

Itt a 3-as pont azt irja meg kell erősiteni a regisztráviót, én nem kaptam a telefonomra soha semmi ilyesmit, tehát nem gondolom, hogy valaki beregelt a számommal, akár csak mert véletlenül elütötte a számot stb.

aug. 24. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!