Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogyan tudom kikapcsolni...

Hogyan tudom kikapcsolni laptopon a folytonos PIN kód kérését Win11?

Figyelt kérdés
PC-n nem csinálja. Amikor a Chrome megpróbálja xy oldalon kitölteni a bejelentkezést a mentett jelszóval, mindig kér Pin kódot megerősítésként, minthacsak zárolva lenne a win vagy gép bekapcsolása után zárolt képernyő pin megadása után jönaz asztal
aug. 18. 23:39
 1/4 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

pin meg jelszo nem ugyan az

abbol hogy mentet jelszot emlited arra kovetkeztetek valamibe elmentetted jelszokat es azt levedetted

lehet ez Chrome ban is beallitas de mas jelszokezelok is vannak

windowsnak is lehet ilyen funkcioja 11 et nem ismerem es en ilyent nem szoktam hasznalni

elso beiraskor johetett fel opcio mit is hogy akarsz erre nem figyeltel most meg kell talalni

aug. 19. 10:55
 2/4 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

[link]

pl. egy kiindulasnak

microsoft fiokosnal ilyent eddig nem talaltam (de ugyanugy lehetne)

aug. 19. 11:00
 3/4 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

[link]

ha tenylegesen windows zarolas jon be akkor ez segithet

Google forditozod oldalt vagy massal forditod ha nem erted

magyarul a lenyege hogy felhasznaloknal a jelszot ki lehet kapcsolni vagy automatikussa tenni

vagy bizonyos zarolasokat kikapcsolni

minden csokkenti biztonsagot persze

aug. 19. 11:10
 4/4 anonim ***** válasza:

Start > Gépház > Fiókok > Bejelentkezési lehetőségek. Válaszd ki az eltávolítani kívánt Windows Hello módot, majd válaszd az Eltávolítás lehetőséget.

[link]

aug. 19. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!