Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Cookik eltávolitás után miért...

Cookik eltávolitás után miért nem tudok belépni?

Figyelt kérdés
eltávolitottam és utánna nem tudok belépni a temura mert eldobhato emilt használtam mit tegyek?
aug. 16. 09:20
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha tudod mi az a cookie, akkor tudod miért "dobott ki".

Azért nem tudsz belépni, "mert eldobhato emilt használtam". Ott a válasz a kérdésedben.

Regisztrálj új fiókot és lehetőleg okosabban kezeld a fiókokat.

aug. 16. 09:23
 2/3 anonim ***** válasza:

A sütiben vannak tárolta a beléptetett munkamenetek, ezért nem kell újra belépési adatokat megadni. Ha azt törölted, akkor kidob az oldalról és újra meg kell adni. Az eldobható fióknál addig nem probléma a megszűnés, amíg nem kéri valamelyik oldal, hogy az arra küldött linkkel hitelesítsd a belépést, máskülönben a törölt e-mail fiók adatával is be fognak engedni (nem ellenőrzi egy oldal sem, hogy él-e a cím).

Ha kizártad magad, akkor viszont új e-mail és Temu fiókot kell csinálni.

aug. 16. 10:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem teljesen a kérdéshez tartozik, de én ezért is tartom hülyeségnek ezeket az "eldobható" címeket. Értem én, hogy adatvédelem... de ezzel már átestünk a paci túloldalára. Kell csinálni egy (két, három...) címet, csak a regisztrációknak, mert az mondjuk tényleg nem baj, ha nem a személyes levelezésre jönnek a reklámlevelek, meg egyebek, és ezeket a címeket érdemes használni regisztrációkhoz. Rendes, "nem eldobható" szolgáltatásnál.
aug. 16. 11:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!