Honnan tudhatom, hogy adatot vesztettem?
Biztonsági kérdés:
Honnan tudhatom, hogy a külső merevlemezemen lévő adatok sérültek, vagy eltűntek? Volt már rá példa, hogy kerestem valamit, amiben biztos voltam benne, hogy volt, mégsem találtam sehol, és nem az emlékezetemmel van a probléma, mert Instagramra feltöltöttem, ahol a mai napig látom, viszont az aznap feltöltött 9 képből csak 8-at lelek a HDD-men.
Máskor megesett, hogy szintén kerestem valamit, és egyszerűen nem találtam meg, pedig biztos vagyok benne, hogy nem töröltem.
A kérdésem röviden:
Rengeteg fájlom van. Honnan tudhatom, hogy elszublimált ebből valamelyik, anélkül, hogy egyszer szükség lenne rá, és nem találom, hiába keresem? Mert ez okot ad a merevlemez cserélésére, de ha semmi probléma, akkor feleslegesen nem szeretném cserélni. Azt viszont szeretném tudni, ha egyes fájlokkal problémák adódnak, és mindez nem csendesen a háttérben folyik, hogy aztán egyszer kiderüljön, hogy hiányzik a fájl.
Ez inkább emberi hiba.
Jellemző ha nem volt kikapcsolva a gyorsindítás funció és lehúztad kikapcsolt gépből a lemezt. Mert azt hiszik ilyenkor szabad, pedig nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!