Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Mi a velemenyetek a Norton...

Mi a velemenyetek a Norton Internet Security 2011-rol?

Figyelt kérdés
Tehat tudom hogy nem a legjobb de a Kasperky-n kivul meyl fizetos valodi licenszel rendelkezo internet security jobb? A tuzfala menyire jo a Nornon Antivirusnak?
2010. nov. 1. 16:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Nos, én a Norton Internet Security 2010-et használom, és teljes egészében meg vagyok vele elégedve. Szerintem érdemes lenne beruházni rá. Eddig ez a legstabilabb vírusirtóm.:)
2010. nov. 1. 17:20
 2/6 anonim ***** válasza:

Elég jónak mondható a norton mint anti-virus de bizony a tűzfalában vannak még hiányosságok. "Norton Internet Security 2010 17.5.0.127 40 % 6 Very poor"

( [link] Igaz ez a 2010-es de ha 60% lenne az is kifogásolható még.

2010. nov. 6. 14:14
 3/6 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat meg varok tovabbi eszreveteleket is.Ha csak a virusirtot veszem meg akkor az ved spyware ellen is?Vagy a spyvare vedelem csak az Internet Security-ban van? Mert ha nem akkor teszek Comodo tuzfalat es max meg a MalwareBytes-ot.De nem kell Spyware Terminator ugye? Esetleg ha megis tennek megzavarnak egymas mukodoeset?
2010. nov. 9. 09:45
 4/6 anonim ***** válasza:
nekem a vipre bejön legális
2010. nov. 10. 17:01
 5/6 A kérdező kommentje:

Tovabbi velemenyek is erdekelnek pro es kontra is.Igaz e az hogy a Kasperskyn kivul a Norton a legjobb antivirus?

Persze tudom hogy a legjobb sem ad 100% vedelmet es nem minden esetben a legjbb ha nem idoben erkezik pont az a frissites ani egy eppen legujabb kartevo ellen hat, de ezt leszamitva es kaspit kiveve mey internet security a legjobb?

2010. nov. 11. 18:15
 6/6 EliteHackX válasza:

csak a norton!

ők már 1982-től a toppon vannak

A Norton levadászik mindent (2012)

2011. nov. 14. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!