Egyesek miért rettegnek a kínai és orosz szoftverektől?
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__..
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__..
Fél a gyerek Discordon beszélni érzékeny témáról... :-D Nem tudom milyen téma ez, de gyanús, hogy nem állambiztonsági.
Ezen emberek szerint a Chrome vagy amblock az Android nem kémkedik az Egyesült Állatok kormányának és cégeinek?
Az ilyen személyes tapasztalatra való hivatkozás pont hülyeség. Ha valaki ma többet keres, mint 10 éve, akkor az nem a fidesz miatt van, hanem mert lett 10 év tapasztalata.
Nekem is van ukrajnai magyar ismerősöm, aki elmondja, hogy még a háború előttig is ment magyarul az oktatás, amiről azt állította a magyar sajtó, hogy be lett tiltva.
Ez simán hazugság.
Vagyis attól függ, hogy mire gondolsz. Mármint mi sem jurtákban lakunk. Ha ez a kérdés, akkor itt nyilván technológiai fejlődésről van szó. Semmi köze ehhez Amerikának.
Ha arra gondolsz, hogy nem ismered fel az utcákat, akkor meg igen, hazudsz. Az ázsiai utcákat csak az keveri össze egy amerikai utcával, aki az egyiken nem volt. A kettő ég és föld.
Szóval de, nagyon kevés kultúra egyike pont az ázsiai, ami nagyon látványosan megmaradt még az utcaképben is.
Hm? Irreleváns ki az elnök. Itt a kérdés az, hogy rabszolga lesz-e vagy szabad ember. Ezért harcolnak az ukránok.
Ha ezt se fogta fel, akkor lehet, hogy levegőt venni is elfelejt a haverod.
Az hogy független ország vagy sem, az irreleváns.
A magyar btk. szerint a fidesz is terrorszervezetnek számít.
Hol? Koreában? Egyáltalán nem. XD Japán sokkal hagyományosabb.
Mondjuk Korea mindig Kína vagy Japán csatlósa volt, szóval a hozott anyag sem volt erős.
Jogász vagy? XDDDD
Terror=félelem. A FIDESZ mitől terrorszervezet?
Hivatalosan magyarul ment az oktatás abban a KÖZintézményben.
Tévedés. Mind Japánnak, mind Dél-Koreának megvan a nagyon "kapitalista" része, ahol sokkal durvábban reklámoznak, mint bárhol nyugaton. Te erre gondolhattál, de ahogy mondom, nyugaton kifejezetten visszafogottak ehhez képest.
De emellett mindkét ország esetében megtalálható a természethez közelebb álló világa is.
Mondjuk abba már inkább nem kötök bele, hogy eddig Korea az amcsik csatlósa volt, most meg hirtelen már az az állítás, hogy mindig vagy kínai vagy japán csatlós volt.
Ha a hülyesége fájna...
Tudok olvasni és a Btk. nem úgy működik, hogy "tErRoR=fÉlElEm" és kész.
#45.
Ez nem volt lehetséges, személyes ismerősömtől is tudom, de emiatt nem csatlakozhattak a NATO-hoz sokáig.
Orientalisztika, történelem?????????? :-D
A 20. században Dél-Korea amcsi, Észak-Korea szovjet csatlós volt. De előtte végig vagy a kínai császár vagy a japán érezte ott jól magát.
#44.
Hol van definíció erre a Btk.-ban? Én ezt a definíciót társadalomtudományos szempontból adtam meg.
Nem lehetségesség kérdése, így volt. Ez tény. Ahogy mondtam, nekem ismerősöm is volt, aki így tanult.
Azért mert az egyik ország a másik alárendeltje, kulturálisan nem sorvad el. Ha így lenne, akkor magyar kultúra már rég nem létezne és te pont azt állítod, hogy nem létezik.
A Btk. leírja, hogy milyen célból hogyan kell kivételezni valamit, hogy terrorcselekménynek számítson.
A terrorszervezet pedig azt jelenti kb, amikor már 3-nál több főről van szó.
#47.
Messziről jött ember azt mond, amit akar.
A magyar kultúra sem független...
A törvényben nincs kb...
Szóval mint messziről jött ember beismered, hogy hazudtál az ismerősödről.
Rendben.
Bocs, a függőségi viszony és teljes kultúra megszűnés az két külön dolog. Te az utóbbit állítottad. Erre hozz szépen példát. Természetesen ne olyat, ahol a teljes társadalmat ki kellett hozzá irtani.
A törvényben benne van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!