Pálffy Tibor2 kérdése:
Hogyan tudom megakadályozni a hacker küldemények áradatát?!
Figyelt kérdés
Csak úgy özönlenek! Nem győzök törölni!!!jún. 17. 08:51
1/7 anonim válasza:
Miben nyilvánul meg ez az áradat? Hol történik? Ha e-mail spamekről van szó, ott kulcsszó alapú szűrőt tudsz csinálni, hogy egyből a kukába kerüljön bizonyos szövegtartalmú vagy feladótól érkező üzenet. Magát a küldést nem tudod megállítani.
2/7 anonim válasza:
Jelöld meg a levelezőprogramban spamként/levélszemétként, az eddigieket is. Ezután remélhetőleg megszűnnek az adott címről.
3/7 anonim válasza:
Gondolom a futárszolgálat már a nyolcadik egy kilós fehér port tartalmazó csomagot szállítja ki ingyen neki. Már nem tudja hova tenni őket, és olyan átható kábító szaguk van... 😄
4/7 A kérdező kommentje:
Munka, vagy egyéb tevékenység közben a képernyő jobb alsó sarkában gyűlnek lépcsőzetesen főleg a hamis vírusjelzések, és egyebek, amelyek szintén hackertámadás-gyanúsak. Símán törölni szoktam, de elég sok időm rámegy ...
jún. 17. 11:42
5/7 anonim válasza:
Kártevő van a gépen, az csinálja. Nem fog magától eltűnni, és az még csak a jobb eset, hogy hamis üzenetekkel próbál rávenni valami kifizetésére ahelyett, hogy zárolta volna a fájljaidat és azért kérne pénzt.
Malware keresőt futtass, mert az értesítések bezárása nem szünteti meg a problémát.
6/7 anonim válasza:
Ennek szerintem semmi köze a hackertámadáshoz. Az "egyebek" lehetnek általad engedélyezett, weboldalak által küldött értesítések is. Mindenesetre talán érdemes lenne újratelepíteni a rendszert, hátha mégsem hamisak a vírusjelzések (már ha tényleg azok)..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!